P10 joukkue sijoittui 7. Varkaudessa pelatussa turnauksessa
P10 (-12)Julkaistu: 19.06.2022 19.45

P10 joukkue sijoittui 7. Varkaudessa pelatussa turnauksessa

P10 joukkue osallistui 18.6 pelattuun Varkauden portti turnaukseen. Joukkue pelasi 5 ottelua, joista tuli 2 voittoa ja kolme tappiota. Tällä irtosi 7.sija turnauksessa. Joukkueen tsemppari pelaajaksi valittiin Eemeli, joka pelasi varmasti jokaisessa pelissä. Lisäksi Eemeli malttoi nostaa katseen ylös syöttäessään. Tätä ollaan harjoituksissa nyt treenattu.

Kokonaisuudessaan kaikki pelaajat pelasivat hienosti ja huomasi, miten kehittymistä on tapahtunut jokaisen kohdalla vähälle aikaa. Ja mikä tärkeintä pelaaminen oli pojista hauskaa ja joukkueessa vallitsee tosi hyvä yhteishenki ja toisten tsemppaus. Onnistumisista iloittiin yhdessä! ❤️

Lapa-95 - PK-37 0 - 4

Pk:ta vastaan hallittiin peliä ensimmäiset 20 min ja luotiin hyviä maalipaikkoja, mutta maaliverkko ei päässyt heilumaan vastustajan maalivahdin torjuessa tai pallon mennessä ohi maalin. Sen jälkeen pieni suvanto vaihe meiltä ja Pk rokotti, niin että peli päättyi 4-0 Pk:lle.

Lapa-95 - SaPa 3 - 2

Seuraavakin peli alkoi Lapan hallinnalla. Tällä kertaa tuloksena oli maali 4 minuutin kohdalla, kun Topi pääsi sijoittamaan pallon maaliin maalinkulmalta. Vastustaja ei tästä lannistunut ja tasoitti tilanteen muutama minuutti tästä. Sen jälkeen peli oli tasaista vääntöä puolelta toiselle. 19 minuutin kohdalla Lapa meni uudestaan johtoon Kustin laukoessa kovan vedon maaliin maalivahdin alueen ulkopuolelta. Tästä pari minuuttia Lapa hyökkäsi uudestaan ja tuloksena taas maali, maalintekijänä Topi. Aivan viime minuutilla vastusta pääsi vielä kaventamaan 3 -2 .

Lapa-95 - Kups/keltainen 1 - 7

Kupsia vastaan aloitettiin myös pirteästi, kun 5 min kohdalla Pietu pisti verkot tötterölle Kustin antamasta syötöstä. Pelin puolessa välissä peli kääntyi kuitenkin Kupsille ja peli päättyi 7-1 Kupsille.

Lapa-95 - SuPa 2 - 3

Iltapäivän ensimmäinen sijoituspeli käynnistyi myös hyvin Lapan hallinnalla. 7 minuutin kohdalla Topi vedettiin nurin vastustajan maalin edessä, josta seurauksena oli rangaistuspotku. Topi sijoitti rankkarin hienosti maaliin ja Lapa siirtyi johtoon. 20 minuutin kohdalla vastustaja otti pienen otteen pelistä ja siirtyi 1 - 3 johtoon. Lapan takaa-ajo ei ihan riittänyt, vaikka Eino kaventi pelin 2 - 3 kaksi minuuttia ennen päätösvihellystä.

Lapa-95 - SaPa 3 - 1

Päivän viimeisessä pelissä vastassa oli taas SaPa. Peli oli alusta lähtien oikea jännitysnäytelmä. Pelin avauspotkusta Remu veti puolestakentästä laukauksen vastustajan maalille, joka aavistuksen maalivahdin avustuksella vieri maaliin ja Lapa pääsi johtoon. 16 minuutin kohdalla vastustaja pääsi kaventamaan tilanteen 1-1. Pitkään pelattiin tasaisesti puolelta toiselle. Lapan pojilla oli kuitenkin kova voitontahtoa ja tsemppiä päälle loppuun asti, joka alkoi tuottaa tulosta aivan pelin viime minuuteilla. Ensin Lapalainen vedettiin nurin maalin edessä. Kusti tykitti rankin varmasti oikeaan alakulmaan. Pelin viimeisellä minuutilla Lapan kulmapotku tilanteen päätteeksi Eino tuikkasi vielä maalin ja Lapa otti näin 3 - 1 voiton huikean jännitysnäytelmän lopuksi.