Tasapaino on palautettu
25.7.2021 20.34 Toiminta / UEFA Playmakers

Tasapaino on palautettu

Lapinlahden UEFA Playmakers-harjoitukset jatkuivat tänään Valio Areenalla. Areenalla oli mukana joukko iloisia ja rohkeita pieniä seikkailijoita, odottaen, mitä seikkailuja tänään on tulossa??

Jokainen harjoituskerta perustuu Disney Frozen 2 -tarinaan. Kahdeksas seikkailumme vei meidät Northuldran ja Ariendeliin asukkaiden keskuuteen, mihin tarinamme päättyy. Varmistaaksemme, että asiat pysyvät tasapainossa, sinun on pysähdyttävä kuuntelemaan aina kun kuulet tunnussanan. Harjoitusten tunnussana on ROHKEA.

Tavoitteenamme oli tänään olla vastuullisia.

Harjoitusten lopuksi pohdittiin mitä tarkoittaa vastuullisuus ja miltä se tuntuu. Ennen kotiin lähtöä jokainen seikkailija sai jälleen oman seikkailupassihaasteen, Ohjaajat opastivat ”kotiläksyksi” muistelemaan päivän tapahtumia, ja kokeilemaan kavereiden, sisarusten ja vanhempien kanssa passihaasteen mukaisesti päivän tehtäviä. Löydätkö haasteesta, miten tarina päättyi? Lomakkeen toisella puolella on tyhjää tilaa, jota voi halutessaan kotona täyttää kirjoittamalla tarinasta tai piirtämällä tarinasta sarjakuvan. Luomistehtävänä on luoda oma Olof.


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat