Frozen tarina jatkui sunnuntaina
4.7.2021 15.06 Uutiset / UEFA Playmakers

UEFA Playmakers jatkui sunnuntaina Lapinlahdella

Lapinlahden UEFA Playmakers-harjoitukset jatkuivat tänään Valio Areenalla. Kentän täytti joukko innokkaita, iloisia ja rohkeita pieniä seikkailijoita.

Jokainen harjoituskerta perustuu Disney Frozen 2 -tarinaan. Toinen seikkailumme sijoittui Arendelin kaupunkiin ja siellä oleviin taloihin.

Tarinamme jatkui tänään kun Elsa sinkosi taikavoimansa taivaisiin ja hänet yhdistettiin kuulemansa äänen kanssa. Harjoituksissa seikkailimme Arendelin kaupungissa, kun Elsa katsoi jääkimpaleiden leijumista hiljaa taivaalla. Yhtäkkiä ne tipahtavat maahan, kaikki tulipalot sammuvat, vesi kuivuu, tuuli puhaltaa voimakkaasti ja maa alkaa kohota jalkojen alla. Tehtäväksemme jäi yrittää paeta Arendelista ja mystistä ääntä kuunnellessa varmistaa, että olemme turvassa.

Varmistaaksesi, että olemme turvassa, sinun on pysähdyttävä kuuntelemaan aina kun kuulet tunnussanan. Harjoitusten tunnussana on ROHKEA.

Kanssamme eilen seikkailemassa ollut Olof, vietti tänään vapaapäivää. Kaksi perättäistä päivää paahtavassa auringon paisteessa ei Olofin olomuodolle olisi tehnyt hyvää, vaan hän joutui etsimään jäähdyttelypaikkaa sunnuntain ajaksi.

Harjoitusten lopuksi jokainen seikkailija sai jälleen oman seikkailupassihaasteen, Ohjaajat opastivat ”kotiläksyksi” muistelemaan päivän tapahtumia, ja kokeilemaan kavereiden, sisarusten ja vanhempien kanssa passihaasteen mukaisesti päivän tehtäviä. Lomakkeen toisella puolella on sivu, jota voi halutessaan kotona täyttää kirjoittamalla tarinasta tai piirtämällä tarinan hahmoja.

Seuraavat harjoitukset ovat lauantaina 10.7.2021 klo 11.00. Kolmannen harjoituskerran teemana on Lumottu metsä ja seikkailemme usvan ympäröimän metsän reunalla.

Kiitos kaikille mukana olleille seikkailijoille, nähdään taas ensi lauantaina!

Kiitos myös yhteistyöstä PAVE ja Klubi-36!


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat