UEFA Playmakers alkoi Lapinlahdella
3.7.2021 15.09 Uutiset / UEFA Playmakers

Usvametsän padon rakennus

Lapinlahden UEFA Playmakers-harjoitukset alkoivat tänään helteisellä Valio Areenalla. Kentän edusta täyttyi joukosta innokkaita, iloisia ja rohkeita pieniä seikkailijoita sekä katsomo vanhemmista, seuraamassa tarinan etenemistä ja huolehtien juomapullojen täytöstä.

UEFA Playmakers -harjoitusten tavoitteena on aktivoida osallistujien mielikuvitusta Disney-tarinoiden ja -hahmojen innoittamana. Harjoituksissa kehitetään tyttöjen elämäntaitoja, liikkumisen perustaitoja ja jalkapallon perusteita.

Jokainen harjoituskerta perustuu Disney Frozen 2 -tarinaan. Ensimmäinen seikkailumme sijoittui Northudran metsään.

"Tarinamme alkaa, kun Elsa ja Anna olivat nuoria. He istuvat äitinsä, kuningatar Idunan kanssa kuuntelemassa isänsä, kuningas Agnarrin kertomaa tarinaa. Hän kertoo ajasta, kun hän oli nuori prinssi ja meni metsään, jossa Northuldran kansa asui. Tänään me leikimme, että olemme kauniissa, lumotussa metsässä. Varmistaaksesi, että olemme turvassa, sinun on pysähdyttävä kuuntelemaan aina kun kuulet tunnussanan. Harjoitusten tunnussana on ROHKEA."

Rohkeutta meillä riittikin, niin pienillä seikkailijoilla kuin vähän isommilla ohjaajillakin ja tunnussana raikui aika ajoin areenalla. Harjoituksissa seikkailimme Northuldan lumotussa metsässä, jossa tutustuimme maan, tulen, tuulen ja veden henkiin. Rakensimme yhdessä metsään padon, jonka jälkeen metsään laskeutui taikausva. Usvan vuoksi metsään ei päässyt sisään eikä sieltä päässyt poistumaan. Kanssamme seikkailemassa oli myös Olof, toivottaen lapset tervetulleiksi ja olemalla mukana läpi harjoituksen, vaikka alkuun pelkona olikin, että sulaisi auringon paahtaessa kentälle.


Harjoitusten lopuksi jokainen seikkailija sai oman seikkailupassihaasteen, Ohjaajat opastivat ”kotiläksyksi” muistelemaan päivän tapahtumia, ja kokeilemaan kavereiden, sisarusten ja vanhempien kanssa passihaasteen mukaisesti päivän tehtäviä. Lomakkeen toisella puolella avoimempi sivu, jota voi halutessaan kotona täyttää kirjoittamalla tarinasta tai piirtämällä tarinan hahmoja.

Huomenna sunnuntaina 4.7.2021 klo 11.00 tavataan taas Valio Areenalla. Sään odotetaan hellivän huomennakin helteisen kuumana, joten aurinkorasvalle, suojavaatetukselle ja juotavalle löytyy tarvetta. Toisen harjoituskerran teemana on tulevaisuuden visio ja joudumme yhdessä jännittävään seikkailuun, jossa Arendelin asukkaat pakenevat kukkuloille.

Kiitos kaikille mukana olleille seikkailijoille, nähdään taas huomenna! Kiitos myös yhteistyöstä PAVE ja Klubi-36!


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat