UEFA Playmakers käynnistyi
Julkaistu: 19.04.2021 00.00

UEFA Playmakers käynnistyi

Odotetut UEFA Playmakers-harjoitukset alkoivat lauantaina 17.4. Iisalmen Liikuntahallilla. Hallin edusta täyttyi aamulla isosta joukosta innokkaita ja rohkeita pieniä seikkailijoita.

UEFA Playmakers -harjoitusten tavoitteena on aktivoida osallistujien mielikuvitusta Disney-tarinoiden ja -hahmojen innoittamana. Harjoituksissa kehitetään tyttöjen elämäntaitoja, liikkumisen perustaitoja ja jalkapallon perusteita. Kanssamme seikkaiselemassa oli myös Olof, joka toivotti lapset tervetulleiksi Liikuntahallin ovella.

Jokainen harjoituskerta perustuu Disney Frozen 2 -tarinaan. Ensimmäisellä kerralla seikkailimme Northudran metsässä. "Tarinamme alkaa, kun Elsa ja Anna olivat nuoria. He istuvat äitinsä, kuningatar Idunan kanssa kuuntelemassa isänsä, kuningas Agnarrin kertomaa tarinaa. Hän kertoo ajasta, kun hän oli nuori prinssi ja meni metsään, jossa Northuldran kansa asui. Tänään me leikimme, että olemme kauniissa, lumotussa metsässä. Varmistaaksesi, että olemme turvassa, sinun on pysähdyttävä kuuntelemaan aina kun kuulet tunnussanan. Harjoitusten tunnussana on ROHKEA.

Rohkeita me tosiaan olimme, niin pienet seikkailijat kuin vähän isommat ohjaajatkin. Harjoituksissa seikkailimme Northuldan lumotussa metsässä, jossa tutustuimme maan, tulen, tuulen ja veden henkiin. Rakensimme yhdessä metsään padon, jonka jälkeen metsään laskeutui taikausva. Usvan vuoksi metsään ei päässyt sisään eikä sieltä päässyt poistumaan.

Harjoitusten lopuksi jokainen seikkailija sai oman seikkailupassin, jota voi täyttää halutessaan vanhempien tai kavereiden kanssa kotona.

Ensi lauantaina 24.4.2021 klo 10.00 tavataan uudelleen Kankaan Liikuntapuistossa. Kelin salliessa harjoitukset pidetään ulkona, muutoin tuttuun tapaan Liikuntahallilla. Toisen harjoituskerran teemana on tulevaisuuden visio ja joudumme yhdessä jännittävään seikkailuun, jossa Arendelin asukkaat pakenevat kukkuloille.

Kiitos kaikille mukana olleille seikkailijoille, nähdään taas ensi viikolla! Suuret kiitokset myös tapahtumaa järjestävien seurojen ohjaajille ja osallistujille.

Seuran uusimmat