Asutilaukset
5.2.2021 21.06 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Kauden 2021 asutilauksiin tuli uudistuksia. Paperisia tilauslomakkeita ei enää jaeta. Tilaukset tehdään joukkueen sivulta täyttämällä tilauslomake. Lomake avautuu sivuvalikosta <Tilaukset> alalinkistä <Varustetilaus>

Tilauslomakkeen täyttäminen on kaikille pelaajille pakollinen oman joukkueen valikosta kausimaksuun kuuluvien pelishortsien ja – sukkien koon tietoon saamiseksi ja niiden pelaajalle tuleviksi. Mikäli joukkueella on asupainatus yhteistyökumppanin mainoksella, tulee kaikilla joukkueen pelaajilla olla yhteneväiset asut. Muilta osin tilaaminen on vapaaehtoista, mutta seuran ja joukkueen "pukukoodia" on noudatettava.

Jos haluatte esittää toiveen pelinumerosta, voitte esittää ne joukkueenjohtajille tai Pekalle. Mikäli numero on varattu, sitä ei voi tilata. Numero 7 on seurassa ”jäädytetty”, sitä ei kenellekään tulla numeroksi antamaan. Numeropainatus asuihin 5€/nro. Oletuksena on, että kaikki asut, pelipaitaa lukuun ottamatta, ovat ilman numerointia ja pelipaitojen osalta lainapaitoja ilman nimeä. Myös toimihenkilöt tekevät tilauksensa lomakkeen kautta. Toimihenkilöille/vanhemmille huomioksi!!! Junioreiden sivuilla ei kokoja välttämättä ole tilattavissa, tilaukset joko miesten tai naisten sivulta. Myöskään sisaruksille tai itselle useampaa samaa tuotetta ei samalla lomakkeella voi tilata (alasvetotvalikko tuntee vain yhden vaihtoehdon), joten tilauksella näkyy vain 1 kpl/tuote

Pandemiatilanne on ilmeisesti aiheuttanut toimituksiin viivettä ja läheskään kaikkia tuotteita ei ole saatu edes maahan, joten sovitukset suoritettiin niillä asuilla, mitä sovitukseen oli saatu, vastaavat koot ovat sopivat myös toisten tuotteiden osalta, esim. verkkatakki, treenipusero, tuulipuvun takki ovat kooltaan vastaavat. Tuotteet ovat pääsääntöisin näkyvillä seuran etusivun päävalikossa <Seura> , sieltä alalinkissä <Seura-asut>, minkä sisällä linkki myös asukuviin. Joitakin uusia tuotteita listalta vielä puuttuu, päivitetään heti, kun saadaan tuotetiedot seuraan.

Tämä sovituserä , mitä pääosa joukkueista sovitti, on palautettu Iisalmen Kesportiin perjantaina 5.2. Mikäli kaipaat asun sovittamista, ovat asut sovitettavissa siellä. Osaa tuotteista on tulossa maahan maaliskuussa, joitakin joudutaan odottamaa heinäkuulle, joten välttämättä kaikkia tuotteita ei ole sovitettavissa sielläkään.

   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat