Xiaomi uusi vihreän kortin yhteistyökumppani
28.1.2021 12.39 Uutiset / Pääsivusto

Palloliitto ja Xiaomi yhteistyöhön

Älypuhelimistaan tunnetusta yhtiöstä tulee yhteistyösopimuksen myötä yksi Palloliiton merkittävimmistä yhteistyökumppaneista.

Johtava teknologiayhtiö Xiaomi ja Suomen Palloliitto ovat aloittaneet yhteistyön. Älypuhelimistaan tunnettu yhtiö on yhteistyösopimuksen myötä yksi Palloliiton merkittävimmistä yhteistyökumppaneista.

Xiaomi toimii alle 12-vuotiaiden junioreiden peleissä Vihreän kortin yhteistyökumppanina, ja näin yhteistyö jalkautuu maajoukkueiden otteluiden lisäksi näkyvästi ruohonjuuritasolle. Reilua peliä heijastavaa vihreää korttia on jaettu jo 90-luvun puolivälistä lähtien.

– Xiaomin keskeisenä ajatuksena on kehittää innovatiivisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä teknologian parissa. Palloliitto puolestaan haluaa tarjota jalkapalloa ja yhteisiä elämyksiä koko ajan kasvavalle harrastaja- ja kannattajajoukolle. Meillä on paljon saavutettavaa yhdessä, Xiaomin Suomen markkinointipäällikkö Maria Mankinen sanoo.

Xiaomi on kasvanut viime vuosina erittäin nopeasti ja yhtiöstä tuli juuri maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja. Suomalainen jalkapallo, erityisesti miesten maajoukkue Huuhkajat ja naisten maajoukkue Helmarit, on ollut myös kovassa nosteessa.

– Olemme tehneet kovasti töitä suomalaisen jalkapallon eteen. On hienoa saada samanlaisella nöyrällä ja kunnianhimoisella asenteella toimiva kumppani, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis iloitsee.

Lisätietoja:

Xiaomi Finland, markkinointipäällikkö Maria Mankinen

v-mariam@xiaomi.com, puh. 040 5573368

Suomen Palloliitto, myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis

mikko.varis@palloliitto.fi, puh. 040 513 6100


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Tammikuu   »
Kategoriat