Iisalmen jalkapallohallin ohjeet käyttäjille
1.12.2020 10.41 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Linkki hallin käyttäjille toimintaohjeista: >>>>> Jalkapallohallin ohjeistus käyttäjille 2020-2021.pdf

Hei,

olemme saaneet yhteydenottoja liittyen jalkapallohallin tämän hetkiseen toimintaan ja alueemme suosituksiin koronan hillitsemiseksi.

Vallitsevassa tilanteessa turvavälien pitäminen on erityisen tärkeää sekä harrastustoiminnan järjestäminen niin, että lähikontakteilta vältytään. Tämä koskee myös siirtymää vuorojen välillä.

Erityisesti sisätiloissa järjestettävässä toiminnassa on huolehdittava välimatkoista ja käytettävä tarvittaessa kasvomaskia.

Vastuu turvallisen harrastustoiminnan järjestämisestä ja suositusten noudattamisesta on tilan varanneella. Jalkapallohallilla korostuu entisestään hallin käyttäjien eli seurojen ja harrastajien välinen sujuva yhteistyö. Otetaan vallitseva koronatilanne tosissaan ja toimitaan vastuullisesti niin, että saisimme jatkaa harrastamista mahdollisimman pitkään.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

Elina Juntunen

liikuntasuunnittelija

Oheisen ilmoituksen jälkeen on seurojen kanssa yhteisesti sovittu seuraavaa: Harjoitukset päättyvät viimeistään 5 min ennen vuoroajan loppua, jotta halli tyhjentyy ennen seuraavia. Omalle vuorolle halliin tullaan vasta, kun oman vuoron aika on.

Päivitettyä ohjetta hallin käyttöön!!!

LaPa-95:n vuoroilla joukkueet odottavat ulkona hallin tyhjenemistä edeltävän vuoron osalta, sisään ei mennä, ennen oman vuoron alkua. Sisään menon jälkeen ovi lukitaan ja sisään ei pääse/päästetä ketään ulkopuolisia. Joukkueenjohtajat ja valmentajat huolehtivat siitä, että harjoitukset päättyvät niin hyvissä ajoin (viimeistään 5 minuuttia ennen vuoron päättymistä), että seuraava vuorolainen pääsee aloittamaan harjoitukset oman vuoron alussa!

Toivottavasti kaikki ymmärtävät ohjeen tärkeyden. Mikäli sitä ei noudateta, voi hallin käyttö päättyä tulevien rajoitusten myötä nopeasti.

PÄIVITYS 21.12.2020

Koronanyrkki: Alueellinen koronavirusepidemiatilanne ja suositukset

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri on COVID-epidemian perustasolla.
Vaikka oman alueemme epidemiologinen tilanne on tällä hetkellä edelleen hyvä, se voi äkillisesti huonontua jouluun liittyvän matkailin myötä, koska isossa osassa maata epidemia on leviämisvaiheessa.
Alueellinen COVID-19-työryhmä (”koronanyrkki”) päätyi kokouksessaan 18.12. suosittamaan epidemian torjuntaan liittyvää ohjeistusta ennakoivasti.

Voimassa olevat alueelliset suositukset 18.12. alkaen

Kasvomaskisuositus säilyy ennallaan: maskia kannattaa käyttää aina tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista.

Kasvomaskia kannattaa käyttää aina tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista, myös yksityisissä tapaamisissa.

Lue lisää THL:n sivuilta: Suositus kasvomaskien käytöstä kansalaisille

Kokoontumiset ja matkustaminen

Alueellinen nyrkki suosittaa, että joulun ja uudenvuoden aikaan ei järjestetä yli 20 hengen yleisötilaisuuksia ja pyytää AVIa huomioimaan tämän suosituksen kokoontumisrajoitusta määrätessään.

Tämän rajoituksen lisäksi suositellaan, ettei myöskään yksityisitilaisuuksissa (perhejuhlat ja joulun vietto) järjestettäisi isoja juhlia. Erityistä huomiota tulee kiinnittää riskiryhmiin kuuluvien suojaamiseen tartunnalta sekä kotona, että vanhusten asumispalveluyksiköissä.

Matkustamista leviämisvaiheen alueille ja sieltä Pohjois-Savoon tulee nyt harkita hyvin tarkasti, jotta epidemia ei leviäisi räjähdysmäisesti myös Pohjois-Savossa heti pyhien jälkeen. Riskiryhmiin kuuluvien tapaamisia olisi hyvä harkita siirrettäväksi ensi vuoden puolelle.

Nyrkki painottaa ennakoivaa toimintaa epidemian rajoittamiseksi valtakunnallisen tahtotilan mukaisesti.

Kaikki muut suositukset säilyvät ennallaan valtakunnallisten suositusten mukaisesti.

Hei,

Olemme konsultoineet Ylä-Savon Sotea liittyen perjantaina tiedotettuun suositukseen 20hlö:n kokoontumisrajoituksesta. Tämä kokoontumisrajoitussuositus on voimassa myös liikuntatiloissa eli koskee jalkapallohallia, liikuntahallia ja jäähallia.

  • Vastuu suositusten noudattamisesta on tilan varanneella.

Mikäli tilassa on yhtä aikaa eri seurojen vuoroja, korostuu seurojen välinen yhteistyö. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja tilanteen muuttuessa tiedotamme tilojen käyttäjiä.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
Elina Juntunen
liikuntasuunnittelija
Liikunta- ja nuorisopalvelut / Iisalmen kaupunki


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat