Lapa-95:n tytöille toinen sija aluesarjassa
9.9.2020 18.52 Uutiset / T14

LaPa-95 T15-pienkenttäjoukkue 5.9.2020 Toivalassa

Lapinlahden Pallo-95:n tyttöjen joukkue sijoittui toiseksi itäisen alueen T15-pienkenttäsarjassa. LaPan sijoitus varmistui 5. syyskuuta Toivalassa, jossa pelattiin viimeiset sarjaottelut. Ykkössija meni Toivalan Urheilijoiden ja FC Siilin yhteisjoukkueelle. 12 pelatun ottelun jälkeen ToU/FC Siilin ja Lapan välinen ero oli kolme sarjapistettä. Ylämyllyn Yllätys jäi kolmanneksi.

Ensimmäisessä ottelussa LaPa-95 voitti Ylämyllyn Yllätyksen 1-0 (0-0). Voittomaalin puski Minttu Tukiainen ottelun 39. minuutilla. Yllätyksen puolustus jätti Tukiaisen vapaaksi maalin edustalle oikealta annetussa kulmapotkussa. LaPan kulman antoi Julia Luttinen. Tukiaisen puskumaali oli suoraan oppikirjasta: pusku kohdistui maalin alanurkkaan ja kun pallo pomppasi vielä maan kautta, niin Yllätyksen maalivahti oli voimaton.

Toisessa ottelussa LaPa voitti varkautelaisen WJK:n maalein 2-1 (1-1). LaPan ensimmäisen maalin laukoi Lila Ruotsalainen Riika Pekkarisen syötöstä. Puoliajalle mentiin kuitenkin tasatilanteesta, kun WJK:n tasoituksen teki Ninna Karhunen. LaPa hallitsi kenttätapahtumia, mutta viimeistely oli tehotonta. LaPan voittomaali syntyi keskikentällä ahkeroineen Nea Kuokan laukauksesta, kun ottelua oli pelattu 42 minuuttia.

LaPa-95:n T15-joukkueessa pelasi sarjan aikana 21 tyttöä ja heistä maaliverkkoa heilutti 12 eri pelaajaa. Itäisen alueen maalikuningatar oli Uuna Saariaho (ToU/FC Siili) 16 maalilla. LaPan Aino Kojo sijoittui maalipörssissä jaetulle kolmannelle sijalle kuudella osumalla.

https://www.palloliitto.fi/splita/t15-8v8/tilastot

   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat