Lapinlahden Pallo-95 ry:n maksukäytännöt, kun pelaaja lopettaa kesken kauden

Pelaajan tulee ilmoittaa joukkueenjohtajalle kirjallisesti (sähköposti) lopettamisesta joukkueessa. Mikäli lapsiurheiluvaiheen pelaaja lopettaa tai siirtyy toiseen seuraan kesken kauden, laskutetaan pelaajalta lopettamiskuukausi + 1 seuraava kuukausi toimintamaksua. Mikäli nuoriso- tai aikuisurheiluvaiheen pelaaja lopettaa tai siirtyy toiseen seuraan kesken kauden, laskutetaan pelaajalta lopettamiskuukausi + 2 seuraavaa kuukautta toimintamaksua. Tämä siitä syystä, että joukkue ja seura on tehnyt kaudelle pitkäaikaisia sitoumuksia, joista ei voi luopua, vaikka pelaajamäärä muuttuisi.

Jos ilmoitus lopettamisesta tehdään ennen kuluvan kuukauden 10. päivää, tulkitaan tämä ilmoitus edeltävän kuukauden lopettamisilmoitukseksi. Lopettamisen yhteydessä toimintamaksua voidaan periä vain ko kauden loppuun asti, ei uuden kauden puolelle. Maksuvelvoitteen mukainen kokonaiskustannus velotetaan pelaajalta lopettamisilmoituksen yhteydessä. Joukkueenjohtajan velvollisuus on ilmoittaa pelaajan lopettamisesta seuralle.

Kausimaksua ei palauteta. Tämä siksi, että kausimaksu sisältää pakollisia maksuja ja varustehankintoja, jotka ovat vaikuttaneet toiminnan suunniteltuun järjestämiseen ja toteuttamiseen.

Kauden vaihtumisen yhteydessä (lokakuu-marraskuu) lopettaminen on mahdollista Ilman maksuvelvoitetta.

Ylimääräistä maksua ei peritä, mikäli lopettaminen johtuu terveydellisistä syistä.