LaPa-95 järjestää yhteistyössä Klubi-36:n ja PAVE:n kanssa Playmakers-ohjelmaa Ylä-Savon alueella – Uudet harjoitukset ja uusi tarina alkavat 2.7.2022 Lapinlahdella

Playmakers on 5–8-vuotiaille tytöille suunnattu matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon sekä oppia liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja. Ohjelmassa on uusi Disney-tarina Vaiana, elävöittämässä ensimmäisiä treenikertoja pienten lasten kielelle. LaPa-95 järjestää Playmakersia yhdessä Klubi-36:n ja PAVE:n kanssa.

Lue lisää Palloliiton tiedotteesta.

UEFA Playmakers -harjoituskertoja on elävöitetty Disneyn tunnettujen tarinoiden kautta. Aiemmin Ylä-Savon harjoituksissa on tutustuttu jalkapalloon Disneyn Frozen 2 -tarinan kautta. Tänä vuonna uutena Playmakersiin mukaan tulee Disneyn Vaiana-tarina (englanniksi Moana).

”Jalkapallo on jalkapalloa, ja harjoitusten pääfokus on jalkapalloilullisten, liikunnallisten ja sosiaalisten taitojen opettelussa. Jotta voimme luoda tämän lasten maailmaan sopivalla kielellä, Disneyn tarinat rytmittävät harjoituksia. On hienoa, että nyt mukana on myös monipuolinen seikkailijahahmo Vaiana. Toivomme ohjelmaan kuuluvien harjoituskertojen innostavan jälleen uusia tyttöjä mukaan jalkapallojoukkueiden pariin”, Palloliiton seurakehittäjä Silja Ranta sanoo.

LaPa-95 ilmoittautuminen Playmakers-harjoituksiin alla olevasta linkistä. Linkki avautuu Klubi-36:n lomakeelle, Maksu (20€) tapahtuu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoitustapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

Ilmoittaudu tästä Lapinlahden Playmakers-harjoituksiin

Seuraa ilmoitteluamme!

UEFA Playmakers sivu

Lisätiedot:

LaPa-95:n puheenjohtaja Pekka Torvinen, pekkatorvinen95@gmail.com tai p. 044 554 0605

Klubi-36:n valmennuspäällikkö Marko Pesonen, marko.pesonen@klubi36.fi tai p. 044 559 3064