Seura-asut

Ohjeistus joukkueiden pukeutumiseen:

Joukkueiden tulee peleissä, turnauksissa ja kuvauksissa pukeutua Puman varusteisiin. Peliasu oltava kaikilla pelaajilla seuraava: Seuran pelipaita, shortsit ja sukat. Jos sääolot tai pakottava tarve pitkille housuille, tulee ne olla shortsien väriset ja tuotemerkkinä ainoastaan Puman logo näkyvissä. Joukkueet, joilla on vieraspaita, käytetään vain silloin, mikäli paidan väritys on kotijoukkueen kanssa niin yhteneväinen, että tuomari ei anna varsinaiselle pelipaidalle hyväksyntää, Joukkueet joilla ei ole vieraspaitaa, käyttävät liivejä. Samat säännöt ja ohjeet koskevat liivien ulkoasua, ei sponsorisopimusten vastaisia mainoksia. Myös vaihtopenkillä asujen ja liivien tulee olla seuran ohjeistuksen ja sääntöjen mukaiset.

Matkoilla ja turnausten sekä pelien aikaan myös muu joukkuepukeutuminen on suositeltavaa seura-asuissa, olemme silloin edustamassa joukkuetta ja seuraa. Mikäli ei ole mahdollista pukeutua seura-asuun, tulee asu olla väritykseltään vastaava. Toisen seuran asuja ei matkoilla sallita.

Vaihtopenkkipukeutuminen kuuluu pelipukeutumiseen, valmentajat ja muut penkillä olevat toimihenkilöt pukeutuvat yhtenäiseen, mielellään seura-asuun ja vaihtopelaajat sopivan värisiin liiveihin. Mikäli eri tuotemerkki, on tunnisteet peitettävä, joukkueen peliasu niin kentällä kuin vaihtopenkillä on Puman, muut näkyvät tuotemerkit ja tunnisteet poistettuna/peitettynä. Samaten seuran sponsoroinnista poikkeavat muut logot/mainokset asusteissa poistettava tai peitettävä. Toisen seuran asusteet ehdottomasti kielletty.

Liikuttaessa joukkueena pelimatkoilla, toisen seuran asusteita ei sallita, muutoin varsinaiseen matkapukeutumiseen ei erityisiä säännöksiä, suositeltavaa olisi matkustaa yhtenäisessä seura-asussa sillä peleissä ja turnauksissa edustamme joukkuetta ja seuraa.

Joukkuekuvauksissa joukkueen jäsenet ovat aina seura- tai peliasussa. Kaikki julkaisuun tulevat kuvat, internet ja lehdet, ei seurayhteyden näkymässä saa olla toisen seuran tai vaatevalmistajan mainoksia.

Peliasut 2023:

Tuotemerkki PUMA

Kotipelipaita: väri; punavalkoinen raita, seuralogo, sponsorit: Painotalo Seiska ja Lähitapiola itä,

Shortsit: punaiset (edustusjoukkueet). Muilla joukkueilla shortsit mustat, shortseissa joukkuesponsorit painettuina (jos on)

Vieraspelipaita (normaalikenttää pelaavat joukkueet): väri; musta, seuraogo, sponsorit: teipparit.com (MainostoimistoTKD)

Shortsit: mustat, joukkuesponsorit painettuina (jos on)

Seura-asut 2023:

Tuotemerkki PUMA

Takki ja treenipusero: väri musta, seuralogo, selässä sponsorit Kesport ja Painotalo Seiska

Muut takit ja paidat painettuna seuralogo

Numeropainatus takeissa, puseroissa ja paidoissa oikealle rintaan

Numeropainatus shortseissa ja housuissa oikea lahje

Harjoituksissa ei sallita toisen seuran asusteita, muutoin asu vapaa. Jos harjoitustilanteessa tulee kuvatuksi, kuvissa ei saa näkyä sponsorisäännösten vastaisia asuja. Yhteisjoukkueiden osalta sääntö joukkueen oman ohjeistuksen mukaan, mahdollisuuksien mukaan esiinnytään emoseuran väreissä.

SEURAHINNAT 2023:

SEURA-ASUT:

Verkkahousut: 55,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 45,00 €) Unisex tai W

Verkkatakki: 60,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 53,00 €) Unisex

Treenipusero (1/4 ziptop, pitkähihainen): 56,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 50,00 €) Unisex tai W

Treenipaita (lyhythihainen): 35,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 25,00 €) Unisex tai W

Bench Jacket (Toppatakki): 102 € (pelaajat ja toimihenkilöt 95,00 €) Unisex

Matkapaita (lyhythihainen,kaulus): 45,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 35,00 €) Unisex tai W

Varustekassi (Medium): 35,00€

Reppu: 30,00€

Reppu pallopussilla: 35,00€

Kaikkiin asuihin lisäpainatuksena tuleva numeropainatus 5€/nro (5€ nrot 1-9 ja 10€ nrot 10-99)

PELIASUT:

Pelipaita (lyhythihainen,puna/valkea raidallinen) Unisex : 55,00€ Paita nimettömänä lainaan pelikauden ajaksi, palautetaan seuraan syyskauden päätteeksi. Vaurioituneet tai likaiset korvataan paidan normaalihinnasta. (pelaajan lunastaessa itselle nimipainatuksella, hinta 25,00€)

Pelipaita (lyhythihainen, [ns vieraspaita] musta) Unisex tai W : 55,00€Paita nimettömänä lainaan pelikauden ajaksi, palautetaan seuraan syyskauden päätyttyä. Vaurioituneet tai likaiset korvataan paidan normaalihinnasta. (pelaajan lunastaessa itselle nimipainatuksella, hinta 25,00€)

Maalivahdin paita Unisex: 65,00€ Paita nimettömänä lainaan pelikauden ajaksi, palautetaan seuraan syyskauden päätteeksi. Vaurioituneet tai likaiset korvataan paidan normaalihinnasta. (pelaajan lunastaessa itselle nimipainatuksella, hinta 35,00€)

Baselayer Tee (pikähihainen T-paita): 42,00€ (pelaajat ja toimihenkilöt 38€)

Shortsit: 30€ (pelaajat ja toimihenkilöt 20,00€)

Maalivahdin Shortsit: 35€ (pelaajat ja toimihenkilöt 25,00€)

Sukat: 12 € (pelaajat ja toimihenkilöt 9,60€)

MUUT SEURATUOTTEET:

Kaulaliina: 15,00 €

Kasvomaski: 18,00 € (3kpl/pakkaus)

Minipaita: 6,00 €

Lippalakki: 12,00 €

Pipo: 10,00 €

Tupsupipo: 15,00 €