Jäseneksi liittyminen

Lapinlahden Pallo-95 ry:n yhtenä tehtävänä on rakentaa, jalkapalloharrastuksen mahdollistamisen turvaava ja kehittämisestä kiinnostunut jäsenistö, joka toimii tukena niin junioreille kuin edustusjoukkueille.

Jalkapallo on merkittävä liikuttaja ja jalkapalloharrastuksen arvo terveys-, sosiaali ja taloushyötynä, yhteiskunnalle on vuositasolla n.1,2 miljardia euroa (lähde: UEFA SROI-tutkimus).

Haluamme aktiivisena toimijana mahdollistaa jalkapallon merkityksen kasvua kunnassamme ja saada yhä uusia lapsia, nuoria ja aikuisia niin pelikentille kuin katsomoonkin jalkapalloharrastuksen pariin ja näin edistää liikkumista ja sen mukana tuomaa hyötyä.

Tärkeimpänä tehtävänämme on olla mahdollistamassa liikuntaharrastus kaikille halukkaille ja lajista kiinnostuneille yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta ja sen myötä kaikkien junioreiden pysyminen hienon harrastuksensa parissa oppimalla liikunnallinen elämäntapa, mikä kantaisi koko aikuisiänkin.

Yhtenä muotona on perustettu vähävaraisille suunnattu erillinen tili, mistä varoja käytetään hakemuksella taloudellisin tai sosiaalisin perustein.

Henkilöjäsenyydellä (15€/kausi) saa seuraavat edut:

-Yhteistyökumppanimme Kesport Iisalmi tarjoaa jäsenkortilla etuja tuotevalikoimastaan, Edut saat Iisalmen Kesportista näyttämällä jäsenkorttiasi maksun yhteydessä.

-Yhteistyökumppanimme Savon Rengas tarjoaa jäsenkortilla etuja tuotevalikoimastaan. Edut saat Savon Renkaan toimipisteestä näyttämällä jäsenkorttiasi maksun yhteydessä.

-Äänioikeuden seurakokouksiin

Eduilla saa siis totisesti jäsenmaksuille vastinetta! Ja mikä tärkeintä, LaPa-95 ry:n jäsenenä voit olla konkreettisesti osa seuraamme! Vuosijäsenenä mukana päätöksenteossa ja kannatusjäsenenä mahdollistamassa toimintaa.

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun LaPa-95 ry:n tilille alta löytyvien tietojen mukaisesti.
Saaja: Lapinlahden Pallo-95 ry, Ylä-Savon Osuuspankki, IBAN: FI20 5158 1520 0705 89
Saajan BIC: OKOYFIHH
Viestikenttään seuraavat tiedot: Vuosijäsenmaksu, Nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoite.

Jäsenmaksu 15€, Voit halutessasi tukea jalkapalloa suoraan enemmänkin, kaikki jäsenmaksun yhteydessä yli 15 euron menevät suoritukset ohjataan lyhentämättömänä suoraan vähävaraisten tukitilille vähävaraisten jalkapallonharrastuksen tukemiseen.

Kannatusjäsenmaksu yksityishenkilöille 15€ ja yhteisöille 50€- 500€. Kannatusjäsenmaksut maksetaan Samalle tilille kuin varsinainen jäsenmaksu ja kaikki yli 15€:n ohjataan lyhentämättömänä suoraan vähävaraisten tukitilille.

Kannatusäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun LaPa-95 ry:n tilille alta löytyvien tietojen mukaisesti.
Saaja: Lapinlahden Pallo-95 ry, Ylä-Savon Osuuspankki, IBAN: FI20 5158 1520 0705 89
Saajan BIC: OKOYFIHH

Viestikenttään seuraavat tiedot: Kannatusjäsenmaksu, Nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoite

Kiitos, että haluat olla mukana LaPa-95 ry:n jäsenenä mahdollistamassa ja kehittämässä lapinlahtelaista jalkapalloharrastusta!


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Tammikuu   »
Kategoriat