Pelipassit ja vakuutukset 2020

PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET


Pelipassit ja vakuutukset 2020


HUOM! Seura hoitaa pelipassien ja AON vakuutusten hankinnan. Maksu pelipasseista, vakuutuksista ja kausimaksusta on oltava suoritettu seuraan ennen pelaajan rekisteröintiä. Mikäli kirjallista vakuutustodistusta, mistä ilmenee vakuutuksen voimassaolo 1.1.-31.12.2020 ei ole toimitettu ohjeistuksen mukaisesti 15.12.2019 mennessä, lisätään pelipassilaskun yhteyteen maksettavaksi vakuutusosa, joka on maksettava. Jos aikuispelaaja haluaa vakuutuksen, ilmoita 15.12.2019. mennessä haluatko perus- vai laajennetun turvan. Jälkikäteen todistuksia ei oteta vastaan, oltava ennen passin hankintaa. Vakuutus pakollinen kaikilla 2000 ja myöhemmin syntyneillä. Vakuutusten tuotetiedot, hinnat, ehdot ja vakutusmäärät sivun alaosassa olevalla linkillä.

Seuraavasta linkistä löytyy mallilomake, jonka voi täytettynä ja allekirjoitettuna toimittaa seuraan.

vakuutustodistus

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia.

Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen:

Jalkapallo: Pakollinen (Liiga - Kakkonen) / Suositeltava (Kolmonen ja alemmat sarjatasot)

Futsal: Pakollinen (Liiga - Ykkönen) / Suositeltava (Kakkonen ja alemmat sarjatasot)

AON vakuutusturvan ostetaan pelipassin oston yhteydessä. Pelipassin oston jälkeen seura ei voi vakuutusta hankkia, se on pelaajan itsensä hankittava Pelipaikka-järjestelmässä.

Sähköposti: asiakaspalvelu@aon.fi

Puhelimitse: 020 1266 290 (Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Avoinna arkisin klo 09.00-16.00

Ohjeet vahingon sattuessa AON pelipassivakuutetuille löytyvät täältä>>> https://www.palloliitto.fi/palvelut

PELIPASSIT 2020

Pelipassi 2020 on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.12.2019 - 31.12.2020.

Vakuutusturva on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.1.2019 - 31.12.2020.

Poikkeus: vakuutusturva on voimassa uusille vakuutuksenottajille maksuhetkestä alkaen myös joulukuussa 2019.

* Korttelipassi-/harrastepassivakuutus ei ole voimassa Palloliiton- eikä piirien järjestämässä sajamuotoisessa kilpailutoiminnassa eli sarjoissa joihin vaaditaan Pelipassi.

KORTTELI-/HARRASTEPASSIN VOI HANKKIA AINOASTAAN SEURA OMILLA SEURAKÄYTTÄJÄTUNNUKSILLAAN.

Huomioitavia asioita:

Kaudella 2020 A-junioreissa pelaavat myös 2000-syntyneet (A20-ikäluokka). Huomioittehan, että 2000-syntyneille pelaajille ostetaan aikuisten pelipassi ja vakuutus. Kilpailusääntöjen mukaan vakuutus on pakollinen nuorilla pelaajilla (koskee myös 2000-syntyneitä).

Nippuostaja/seuran Pelipaikka käyttäjä, huolehdithan siitä, että pelaaja tietää mikä vakuutus pelaajalle on otettu ja että hän saa tuoteselosteen sekä vakuutusmäärätaulukon.

Erotuomarit: Mikäli olet ostanut pelipassin, niin erotuomaripassi on sinulle maksuton. Samoin mikäli olet ostanut erotuomaripassin, niin pelipassi on sinulle maksuton. Oikeus erotuomaripassiin tarkastetaan piirissä/liitossa.

Pelipassivakuutus ei kata tuomaroinnissa sattuneita tapaturmia. Erotuomarivakuutus kattaa tuomaroinnissa ja tuomarin itsenäisissä tuomarointia tukevissa fyysisissä harjoituksissa sattuneet tapaturmat.

VAKUUTUKSEN KOROTTAMINEN

Olemassa olevan vakuutusturvan voi korottaa ostamalla korotustuotteen Pelipaikasta. Mikäli haluat laajennetun turvan, ilmoita siitä ennen samalla aikataululla kuin vakuutustodistuksen toimittaminen (15.12.2019 mennessä)

Huom! Vakuutuksen korotus ei yksistään ole vakuutus vaan se edellyttää aina perusturvan voimassaoloa.


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat