Info

Tervetuloa Lapinlahden Pallo-95:n sivuille !

Jalkapalloseura LaPa-95 on perustettu, nimensä mukaisesti vuonna 1995 ja edessä 25. toimintakausi.

Jalkapalloa Lapinlahdella on pelattu kuitenkin jo vuosikausia aiemminkin, seuran nimi on vain välillä vaihtunut, ensin sitä pelattiin Lapinlahden Vedon nimissä, väliin LKT, mutta nyt seura tunnetaan nykyisestä nimestään Lapinlahden Pallo-95 (LaPa-95).

Kauteen 2020 LaPa-95 osallistuu uudistuneen Palloliiton Itäisen alueen sarjoihin yhdeksän joukkueen voimin. Miehet jatkavat edelliskauden tapaan Viitosessa, Nuorten kasvaessa ikäluokatkin vaihtuvat, edelliskauden P15 ottaa kerralla pykälän vanhempaan ikäluokkaan ja osallistuu P17 (-03) kakkoseen sekä talvikaudella 2020 Futsalin alueelliseen ykköseen. Myös P12 (-07) joukkue pelaa tulevalla kaudella ikäluokkaa ylempänä osallistuessaan P14 (-06) kolmoseen

Neljällä poikajoukkueella, kolmessa ikäluokassa P11 (-09), P9 (-11) kahden joukkueen voimin ja P8 (-12) osallistuvat Junioreiden Leikkimaailmasarjoihin, joita pelataan nimensä mukaisesti leikkimielellä, leikkimaailman sarjoissa pisteitä ja sijoituksia ei vielä lasketa ja määritetä.

Seuran kolme tyttöjoukkuetta vaihtuu tulevalle kaudelle kahteen, kun piirin naisten pienkenttäsarjaa pelannut T18 (-01) ja itäiseen aluesarjaan osallistunut T15 (-04) pistettiin yhteen ja joukkue osallistuu tulevalla kaudella Naisten kolmoseen. T13 (-06) pysyy ikäluokkana samana, joukkuenimike vain muuttuu T14:ksi, joukkue osallistuu T15 ikäluokan 8v8 pienkenttäsarjaan oman ikäluokan sarjan peruuntumisen vuoksi.

Pienimmät seuran ohjatussa toiminnassa mukana olevat ovat jalkapallokoululaiset, jotka ovat 2013-2015 syntyneitä edustavaa ikäluokkaa, ja jalkapallokoulu nimikkeenä jätetään historiaan tulevan P7 joukkueen myötä jonka suunnitelmissa on pelata lähialueen seurojen yhteistyönä pelattavassa Lähiliigassa.

Seurassa toimii myös joukko aktiivisia harrastajia jalkapallon parissa joukkueiden ulkopuolella. Heillä pelailu kuntoilumielellä hyvästä seurasta ja kuningaslajista nauttien.

Aluesarjojen lisäksi eri joukkueet osallistuvat joihinkin valtakunnallisiin turnauksiin. T14 oli tarkoituksena osallistua koronan vuoksi peruttuun Kokkola Cupiin, sijaan joukkue etsii sopivia turnausvaihtoehtoja alkukesän aikana muuallekin, päättäen kauden perinteeksi tulleeseen TyttöSiili-turnaukseen. P14 osallistuu Mikkeli-turnaukseen ja Comets-Cupiin ja mahdollisesti johonkin muuhunkin suurempaan turnaukseen. P17 ja Naiset/T18 etsivät myöskin sopivia mahdollisia turnauksia joukkueilleen, ikäluokille tarjonta kuitenkin jo rajallista. Nuoremmista junioreista P11, P9 ja P8 osallistuvat tänä vuonna Mikkeli turnaukseen tai johonkin muuhun sopivaan ikäluokan turnaukseen

Kaikki jalkapallosta tai yleensäkin urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan jalkapalloa harrastuksena.

Tervetuloa mukaan toimintaamme, joko pelaamaan, taustajoukkoihin tai kannustamaan joukkueitamme kauden peleissä ja turnauksissa!


   
Lisää uutisia
Lapinlahden Pallo-95
«  Lokakuu   »
Kategoriat