LaPa-95:n järjestämä maksuton neljän tapaamisen Futisstartti toimii polkuna kohti Futisseikkailua.

Henkilötietolaki 523/1999

Pelaajista kerättävät tarkat henkilötiedot tallennetaan seuran sisäiseen tiedonhallinta- ja viestintäjärjestelmään (Jopox) joukkueen ja seuran toimintaa varten. Pelaajien henkilötiedot ovat vain ryhmän, joukkueen, seuran ja Suomen Palloliiton käytettävissä, eikä niitä luovuteta muille tahoille. Siltä osin, kuin tietoja käytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön (alaikäisen kohdalla huoltajan) suostumus tietojen näyttämiseen.

Vakuutan lomakkeella antamani tiedot oikeiksi ja hyväksyn antamieni tietojen käytön seuratoiminnassa.

Sitoudun maksamaan pelaajaan kohdistuvat maksut, joita joukkue tai seura laskuttaa. 

LaPa-95 Fanituotteet, hinta, tuoteviite:

 

* Kasvomaski, 15 €, Viite:1407

  (Maskit myydään 3 kappaleen pakkauksissa)

* Minipaita, 6 €, Viite:1410

* Tupsupipo musta tai punainen, 15 €, Viite:1423 

* Treenipipo, 12 €, Viite: 1436

* Kaulaliina, 15 €, Viite: 1494

* Lippalakki, 12 €, Viite: 1533

 

Maksutiedot:

Maksajan nimi ja yhteystiedot

Maksun saaja: Lapinlahden Pallo-95 ry

Maksun saajan tilinumero: FI20 5158 1520 0705 89 

Viite = (tuoteviite)

Peliasujen, seura-asujen ja seuratuotteiden tilauslomake

Lomakkeella tehdään asutilaus, ilmoitetaan asujen koot, ja tilattavien tuotteiden kappalemäärät. Jos asujen määrä poikkeaa valikosta, ilmoita haluamasi määrä lisätiedoissa tai sähköpostitse seuraan, Lomakkeen valikkoon ei saada kytkettyä koon lisäksi määrää, joten tuotteet, missä valittavana on koko, tulee kappalemäärä ilmoittaa lisätiedoissa. Osa tuotteista tilataan kappalemäärän mukaan, näissä valittavissa kappalemäärä.. 
Pelipaidan kohdalle rastitus, mikäli haluat lunastaa sen omaksi nimipainatuksella, pelipaitojen numero ei kaikilta osin valittavissa, numerotoiveen voi esittää. Merkitse myös, mikäli haluat asuun  numeropainatuksen, numero tulee pelinumeron mukaan.  
Sukkien ja pelishortsien koko ilmoitettava (sisältyvät kausimaksuun) Jos tilaat useammat, ilmoita määrä lisätiedoissa lomakkeen lopussa. 
Hinnat näkyvät tuotteen nimen perässä sekä seuran pääsivun valikossa "Seura-asut"  Pääsivun lomakkeella näkyvät hinnat myös joukkueiden ulkopuolisille tilauksille. 
Seura tekee yhden päätilauksen vuodessa. Mikäli et saanut tilaustasi päätilauksen yhteyteen, voit tällä lomakkeella tehdä myös lisä- tai jälkitilauksen. Tilaukset pistetään kootusti eteenpäin ja tuotteet tilataan, kun tilauksella on riittävissä määrin tuotteita maahantuojalle. Tilauspäivät 2023 ovat seuraavat: 15.1. 15.2.15.3. ja 15.7. 
Yksittäisiä tai asuja ei seurahintaan toimiteta. Jos haluaa yksittäisen tilaukseen ja painoon, lisätään niihin rahti- ja painokustannukset tuotteen seurahinnan lisäksi.
Asusovituksia voitte tarvittaessa käydä tekemässä Iisalmen Kesportissa, sieltä löytyy asujemme sovituskappaleet 12.12.2022. jälkeen, niistä asuista, mitä seuran sovituksessa on ollut..
Määrien ilmoittaminen lomakkeen lopussa lisätiedoissa ja kysymykset tuotteita tai tilausta koskien esitetään seuraan sähköpostitse pekkatorvinen95@gmail.com