P8 joukkueen sarjakausi päätökseen
Julkaistu: 18.09.2022 20.20

P8 joukkueen sarjakausi päätökseen

P8 joukkue pelasi kauden päätösturnauksen Iisalmessa. Ensimmäinen peli 8-5 Lapan hyväksi. Tuukka maalivahtina ja Albert kapteenina. Hieno peli ja taistelu kaikilta. Ensimmäinen peli oli jokaiselta pojalta hienoa pelaamista ja tulos oli sen mukainen. iloista oli huomata se että iso osa maaleista syntyi syöttelyn kauttaNooa 6 maalia Pyry 1 ja Jamin kauden avausmaali. Vihreän kortin sai Pyry.

Toinen peli 13-4 vastustajan hyväksi. Näytti siltä että ekan pelin voitolla leijuttiin liikaa, ja pelin alun 2-2 tasatilanteesta päästettiin vastustaja rokottamaan monta kertaa peräkkäin ja näin väsy iski pikkuhiljaa, alkoi jalka painamaan ja keskittyminen herpaantumaan tässä pelissä mutta loppuun asti taisteltiin. Pyry aloitti maalilla ja toisen puoliajan pelasi Tuukka maalilla. Jami toimi kapteenina. Nooa teki kaikki 4 maalia ja sai vihreän kortin.


Tuukka sai sitten vielä pokaalin koko joukkueen parhaana pelaajana. Hienosti pelasi maalilla esittäen upeita torjuntoja.

⚽

Valmennuksen kommentit päivän pelistä: Tähän on hyvä lopettaa syyskausi, kiitos omasta puolesta kaikille lapsille ja vanhemmille, oli mukavaa. Nyt on pojat pelanneet jo sen verran aikaa yhdessä että omat paikat itse kullekin alkaa hahmottua

Pelaajat (kuva) 18.9. takarivi: Tuukka Piippo, Vilho Kuosmanen, valmentaja Aki Nousiainen, Pyry Voutilainen ja huoltaja Jarkko Vainikainen eturivi: Nooa Nurmela, Jami Nousiainen, Leo Nurmela ja Albert Vainikainen