Lapinlahden Pallo-95Julkaistu: 18.01.2022 00.00

Ohjeita asutilaukseen

Asusovitusten ollessa joukkueittain käynnissä, tässä hieman ohjeita tilaukseen ja tilattaviin tuotteisiin.

Tilauslomakkeet löytyvät kaikkien joukkueiden sivun oikeasta laidasta. Kaikki asut ja muut seuratuotteet listattu hintatietoineen päävalikosta "Seura/Seura-asut"

Tilauslomakkeella pakolliset tiedot:

  • Tilaajan nimi
  • Tilaajan yhteystiedot
  • Shortsikoko
  • Sukkakoko

Pelipaidat: Mallisto on uusiutunut, mutta uuden paidan tilaaminen ei ole pakollista, mikäli vanha on sopiva ja edustuskelpoisessa kunnossa. Jos haluaa paidan omaksi, rastita kohta "Nimipainatus paitaan" Junioreilla ainoastaan punavalkoinen paita, edustusjoukkueilla ja T15 joukkueella myös kakkospaita. Jos tarvitset uuden paidan ja et halua lunastaa sitä omaksi, tulee se ns. lainapaitana ja se palautetaan edustuskelpoisessa kunnossa seuraan kauden päätyttyä. Jos lainapaita on vaurioitunut käyttökelvottomaan kuntoon, veloitetaan paidan hinta pelaajalta.

Muut asut: 2022 mallistosta ei ole vielä kuvastoa, tulee myöhemmin sivulle. Mallisto on niissäkin uudistunut, vanhalla pärjää, ei tarvetta uusimiselle pelkän mallimuutoksen myötä. Muutamia vanhamallisia saatiin joitakin kappaleita joistakin tuotteista. Näistä tulee eriilinen tietopaketti hieman myöhemmin.

Asutilauksiin merkitään tuotteen koko, valikkoon ei valitettavasti saa kpl määrää erikseen lisättyä, joten useampi sama tuote samassa koossa täytyy tehdä toisella lomakkeella. Muissa tuotteissa, mitkä eivät ole kokosidonnaisia, merkitään kappalemäärä.

Seuran päätilaus lähtee maahantuojalle 31.1.2022.