Ilkivaltaa ulkoilualueilla
15.10.2021 10.46 Uutiset / Pääsivusto

Kukkuran ulkoilualue 15.10.2021

Lapinlahden liikunta- ja ulkoilualueiden ilkityöt saivat jatkoa Nygrenintien varrella sijaitsevan "Kukkuran kentän" nurmella.

Kenttää oli käytetty taajamassa muutoinkin liikenteessä vaaraa aiheuttavien "korttelirallia" harrastavien taholta, autoa kentällä pyöritellen, pilaten nurmen käyttökelvottomaksi. Onko tiet käyneet vähiin, kun toisten "takapihoille" käydään harjoittelemaan auton pyöritystä? Lähin harjoittelurata sijaitsee Iisalmessa, mistä voinee hankkia aikaa harjoitella liukkaan kelin ajoa, mikäli se ei ole vielä hallussa.

Kenttää on käytetty alueen asukkaiden ulkoliikunta-alueena, ja nurmea leikattu ja hoidettu yksityisen tahon toimesta, kenttä on toiminut myös jalkapalloharrastajien, kuten myös LaPa-95:n yhtenä harjoituspaikkana. Kentän käyttäjille tuollainen järjetön ilkivalta on isku kenttää käyttäviä ja heidän toimintaansa kohtaan. Toivottavasti näille "maanteiden ässille" ja muillekin ilkivaltaista paikkojen sotkemista ja hajottamista harjoittaville jossakin vaiheessa löytyisi hiven ajattelukykyä toimintansa seuraamuksista. Liikunta- ja ulkoilualueet ovat kuitenkin meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi rakennettuja.   
Lisää uutisia
Tytöt/harraste
«  Joulukuu   »
Kategoriat