VIIDES HENKI
24.7.2021 14.52 Toiminta / UEFA Playmakers

Anna herättää metsän henget

Lapinlahden UEFA Playmakers-harjoitukset jatkuivat tänään Valio Areenalla. Areenalla oli mukana joukko iloisia ja rohkeita pieniä seikkailijoita, odottaen mitä seikkailuja tänään on tulossa??

Jokainen harjoituskerta perustuu Disney Frozen 2 -tarinaan. Seitsemäs seikkailumme sijoittui metsään. Varmistaaksemme, ettemme lipsahda kiivetessä, sinun on pysähdyttävä kuuntelemaan aina kun kuulet tunnussanan. Harjoitusten tunnussana on ROHKEA.

Tavoitteenamme oli tänään olla sinnikkäitä sekä kuljettaa ja potkaista palloa tarkasti

Harjoitusten lopuksi pohdittiin mitä tarkoittaa sitkeys ja miltä se tuntuu. Ennen kotiin lähtöä jokainen seikkailija sai jälleen oman seikkailupassihaasteen, Ohjaajat opastivat ”kotiläksyksi” muistelemaan päivän tapahtumia, ja kokeilemaan kavereiden, sisarusten ja vanhempien kanssa passihaasteen mukaisesti päivän tehtäviä. Löydätkö haasteesta jatkoa tarinalle, mitä tapahtuu seuraavaksi? Lomakkeen toisella puolella on tyhjää tilaa, jota voi halutessaan kotona täyttää kirjoittamalla tarinasta tai piirtämällä tarinasta sarjakuvan. Luomistehtävänä on luoda omia maan henkiä.


   
Lisää uutisia
UEFA Playmakers
«  Lokakuu   »
Kategoriat