Frozen seikkailun osa 6: NÄKKI
18.7.2021 19.14 Uutiset / UEFA Playmakers

Veden henki Näkki, Tumman veden vartija

Lapinlahden UEFA Playmakers-harjoitukset jatkuivat tänään miniareenalla. Areenalla oli mukana joukko iloisia ja rohkeita pieniä seikkailijoita, mitähän seikkailuja tänään on tulossa??

Jokainen harjoituskerta perustuu Disney Frozen 2 -tarinaan. Kuudes seikkailumme sijoittui veden hengen, Näkin kotiin Tummalle merelle. Varmistaaksemme, että olemme valmiita kaikkeen, mitä Näkki tekee, sinun on pysähdyttävä kuuntelemaan aina kun kuulet tunnussanan. Harjoitusten tunnussana on ROHKEA.

Tavoitteenamme elämäntaidoissa- ja arvoissa oli tänään luovuttamatta jättäminen sekä liikkumisen ja jalkapallon perusteena kehon liikuttamista eri tavoin ja pallon liikuttamista jalalla, muiden ohittamista, pallon liikuttamista kohteeseen sekä pallon potkaisemista kohteeseen (maalin tekeminen).

Harjoitusten lopuksi pohdittiin mitä tarkoittaa, ettei luovuta koskaan ja jokainen seikkailija sai jälleen oman seikkailupassihaasteen, Ohjaajat opastivat ”kotiläksyksi” muistelemaan päivän tapahtumia, ja kokeilemaan kavereiden, sisarusten ja vanhempien kanssa passihaasteen mukaisesti päivän tehtäviä. Lomakkeen toisella puolella on sivu, jota voi halutessaan kotona täyttää kirjoittamalla tarinasta tai piirtämällä tarinan hahmoja.


   
Lisää uutisia
UEFA Playmakers
«  Lokakuu   »
Kategoriat