Seikkailu lumotussa metsässä
10.7.2021 22.43 Toiminta / UEFA Playmakers

Seikkailu lumotussa metsässä

Lapinlahden UEFA Playmakers-harjoitukset jatkuivat tänään Valio Areenalla. Kentällä oli mukana joukko odottavissa tunnelmissa olevia iloisia ja rohkeita pieniä seikkailijoita, mitähän seikkailuja tänään on tulossa??

Jokainen harjoituskerta perustuu Disney Frozen 2 -tarinaan. Kolmas seikkailumme sijoittui Lumottuun metsään ja siellä oleviin taloihin ja metsää ympäröivään sumuun.

Tarinamme jatkui tänään kun peikkopappa ja ja peikotsaapuivat Arendaliin ja varoittivat Elsaa, että kaupunki on vaarassa ja henget ovat vihaisia. Elsan mukana ääntä olivat etsimässä olivat myös Olaf, Kristoff, Sven ja Anna, joka ei päästänyt Elsaa matkaan yksin. Tehtävänä oli yrittää taikausvan ja usvahippojen läpi päästä lumottuun metsään. Viimein Elsan kurottaessa kohti metsää, usvaverho avautui ja kaikki pääsivät sisään. Sisään päästyään he huomasivat Olofin olevan kadoksissa, onnistuisimmeko löytämään hänet? Vuoroin johtajana, jonomuodossa Olofkin löytyi ja kaikki olivat jälleen koossa.

Varmistaaksesi, että olemme turvassa, sinun on pysähdyttävä kuuntelemaan aina kun kuulet tunnussanan. Harjoitusten tunnussana on ROHKEA.

Harjoitusten lopuksi jokainen seikkailija sai jälleen oman seikkailupassihaasteen, Ohjaajat opastivat ”kotiläksyksi” muistelemaan päivän tapahtumia, ja kokeilemaan kavereiden, sisarusten ja vanhempien kanssa passihaasteen mukaisesti päivän tehtäviä. Lomakkeen toisella puolella on sivu, jota voi halutessaan kotona täyttää kirjoittamalla tarinasta tai piirtämällä tarinan hahmoja.


Seuraavat harjoitukset ovat huomenna sunnuntaina 11.7.2021 klo 11.00. Neljännen harjoituskerran teemana on Tuli ja Tuuli, joilta suojaksi rakennetaan taikametsä

Kiitos kaikille mukana olleille seikkailijoille, nähdään taas huomenna!

Kiitos myös yhteistyöstä PAVE ja Klubi-36!


   
Lisää uutisia
UEFA Playmakers
«  Lokakuu   »
Kategoriat