Kokkola Cupista Kultaa
25.7.2021 20.27 Toiminta / T15 (-06)

Kokkola Cupin voittajajoukkue 2021

Klubi-36 YJ

Klubi-36:n uutinen. Julkaistu: 25.07.2021 15.55

KOKKOLACUPISTA KULTAA!!

Klubi-36 yj pelasi loistokkaan turnauksen tämän vuoden Kokkolacupissa tuoden mukanaan kultaiset mitalit ja pokaalin. Klubi-36 yhdistelmäjoukkueessa pelaa Iisalmelaisten lisäksi tyttöjä Lapinlahden pallon riveistä ja tämä joukkue on kevään Liigapelien myötä hitsautunut tiiviisti yhteen. Joukkuehenki sekä hyvä tekeminen näkyy ja kuuluu sekä kentällä, että sen ulkopuolella. Kokkolacup osoitti,että joukkue on vahvasti motivoitunut ja pelaa jalkapalloa suurella sydämellä.

Alkusarjan peleissä vastaan asettui joukkueita aina etelä-Suomesta asti. Turnauksen ensimmäinen peli Koips T06-07 vastaan oli pelkkää Klubilaisten näytöstä eikä seuraavat ottelut EIF/06yj, LBK tai Kaapo/ mustaa vastaan tuonut juuri muutosta tyttöjen vahvoihin otteisiin.

Finaalissa kohdattiin Pohjoisen Liigan kärkijoukkue,paikallinen KPV. Peli oli odotetusti tiukka ja virheisiin ei ollut varaa. Ottelu oli tasainen ja sykähdyttäviä tilanteita nähtiin molemmissa päädyissä. Kun maalivahtimme Emppu osoitti taitojaan ja hurjia torjuntoja ja Aino ampui näyttävästi pallon maaliin suoraan vaparista,ratkesi finaali meidän hyväksi tuloksella 0-1!!

Kultaa!!


   
Lisää uutisia
T15 (-06)
«  Lokakuu   »
Kategoriat