Julkaistu: 16.03.2021 00.00

Jäsenedut

Palveluihimme kuuluvat renkaat, vanteet ja huoltokorjaukset. Henkilö- ja pakettiautot, kuorma-autot, maatalouskoneet ja kaikki pyörillä liikkuvat laitteet ovat erikoisosaamistamme. Suoritamme myös renkaiden paistokorjauksia ammattitaidolla! Tule tutustumaan kattavaan rengasvalikoimaamme!

Yhteistyökumppanimme Savon Rengas ja LaPa-95 jatkoivat yhteistyösopimusta kaudelle 2021. Yhteistyökumppanuuden syventämiseksi, on etuina seuran jäsenille sovittu seuraavaa:

1.Joukkueille jaetut yhteystiedoilla täydennettävät käyntikortti-laput oikeuttavat
15 euron suuruiseen alennukseen, vähintään 150 euron ostoksesta Savon Renkaan
Lapinlahden toimipisteestä. Alennuskortin tuojaa ei rajata millään lailla, eli
edun voi hyödyntää myös sukulaisille, tutuille ja työkavereille.

2. Jokaista tarjouspyyntöä tai kauppaan johtanutta tapahtumaa
Savon Rengas sponsoroi seuraavasti: 50kpl tarjous/kauppa nostaa sponsorointisumman kaksinkertaiseksi ja 100kpl tai yli tarjouksia tai kauppoja lisää sponsorirahan määrän kolminkertaiseksi. Voimassaolo jakso sovittu 1.4- 31.9-2021. Siitä alkaa sitten uusi jakso ja talvirengas sesonki jossa voidaan käyttää samaa laskukaaviota. Tarjouspyynnön voi tehdä sähköpostitse tai asioidessaan toimipaikassa.

Asioidessa pitää vain kertoa tai tarjousta sähköisesti
pyydettäessä, että se liittyy LAPA-95 sopimukseen.

Varustehankinnat parhaan palvelun Kesport Iisalmesta! PUMA seura-asujen ohella varusteet kaikkeen liikuntaan.

Yhteistyökumppanimme Kesport Iisalmi tarjoaa seuran jäsenkortilla etuja tuotevalikoimastaan, Edut saat Iisalmen Kesportista näyttämällä jäsenkorttiasi maksun yhteydessä.

Seuran uusimmat