Iloa ja riemua Oulun Terwaturnauksessa
12.8.2021 21.09 Toiminta / P8 (-13)

P8 joukkueesta Terwaturnauksessa Sofie, Juho, Eetu, Nooa, Viljami, Ola, Tuomas ja Anton.

Matka Ouluun alkoi jo varhain lauantai aamuna yhteisellä linja-autokyydillä. Säpinää matkan aikana riitti ja jännitystä oli ilmassa. P8- joukkueella ei ollut lauantaina pelejä, joten pelaajat pääsivät tutustumaan Ouluun. Päivä kului rattoisasti Vauhtipuistossa ja Nallikarin uimarannalla. Kaupunkijunaa ehdittiin myös kokeilla ja kävellä hyvin Oulun katuja. Illalla pelaajat olivatkin iltapalan jälkeen jo valmiita unille.


Sunnuntai alkoi sateisissa merkeissä kertakäyttösadeviitat repuissa mukana.

Lapa-95/Rops valkoinen

Turnauksen avausottelussa jännitys paistoi pelaajista läpi. Alkuun RoPS pyöritti peliä laidalta toiselle ja LaPa-95 juoksi perässä. Avausmaalin jälkeen lapinlahtelaisetkin saivat enimmän jännityksen pois ja Viljami laukoi tasoituksen. Maalin jälkeen peli jatkui tasaisena, rovaniemeläiset laukoivat kuitenkin vielä kolme maalia paikoistaan vieden pelin 1-4 lukemin.

Kapteenina toimi Sofie.

Vihreällä kortilla palkittiin Nooa


AjaxP13/musta/ Lapa-95

Toiseen otteluun iski rankkasade, vastaan asettui AJAX. Ei kuitenkaan Amsterdamista saakka, vaan Kempeleestä. Paikkoja oli molemmissa päissä maalin tekoon, AJAX onnistui siinä kahteen kertaan ja nappasi 2-0 voiton. Pelillisesti iloista peliä pelanneet joukkueet olivat niin tasaisia, että loppulukemat olisivat voineet olla samat toisinkin päin.

Kapteenina toimi Juho.

Vihreällä kortilla palkittiin Juho.


Toisen pelin jälkeen kiiruhdettiin pukukoppiin vaihtamaan kuivia vaatteita ylle, kääriydyttiin sadeviittoihin ja käveltiin sateessa lounaalle kengät lotisten. Lounastettiin niin pitkään, että päästiin linja-autolla takaisin kentälle, jossa sitten vaihdettiin märät pelikamppeet taas ylle.

Lapa-95/Haupa P8-musta

Ruokailun jälkeen iltapäivän ensimmäiseen otteluun lapinlahtelaiset saivat vastansa HauPa:n joukkueen. Turnauksen tasolohkot olivat osuneet hyvin nappiin ja tässäkin ottelussa nähtiin tasaista vääntöä, syöttökuvioita, yksilösuorituksia ja maalivahtien upeita torjuntoja. Ottelun ainoasta maalista vastasi LaPa-95 Viljamin purjehtiessa läpiajoon ja laukomalla pallon haukiputaalaismaalin perukoille.

Kapteenina toimi Viljami.

Vihreällä kortilla palkittiin Viljami.

HauPa T9 - LaPa

Terwaturnauksen viimeiseen otteluun LaPa-95 sai vastaansa jälleen joukkueen Haukiputaalaalta. Vuorossa oli tyttöjen T9-joukkue. Avausmaalin laukoi Ola. Pitkään näytti, ettei tässäkään pelissä enempää maaleja saada tehtyä, pallot viuhuivat joko maalivahtien hyppysiin tai tolppien väärältä puolelta ohi tasaiseen tahtiin molemmissa päissä. HauPa kuitenkin onnistui tasoittamaan ottelun ja lapinlahtelaiset lähtivät vimmatusti yrittämään paluuta takaisin johtoasemaan. Hyökkääminen kostautui omassa päädyssä kun tytöt pääsivät ottelun loppuhetkillä nopean pistohyökkäyksen päätteeksi lisäämään maalisaldoaan kahteen ja riemuitsivat voittomaaliksi jääneestä osumastaan täysin palkein.

Päätöspelin tappiosta huolimatta LaPa-95 ei kadottanut iloista mieltään vaan päätti turnauksen pelit railakkaaseen loppuhuutoon ja poistui kentältä hymyssä suin hyvien suoritusten päätteeksi.

Kapteenina toimi Nooa.

Vihreällä kortilla palkittiin Juho.


Päivä jatkui kostean kuumassa linja-automatkassa Lapinlahdelle; joukkue väsyneenä, mutta kuitenkin iloisena kivasta reissusta.


   
Lisää uutisia
P8 (-13)
«  Lokakuu   »
Kategoriat