P8 syyskierroksen avaus
5.8.2021 23.34 Uutiset / P8 (-13)

LaPa-95/punainen valmiina illan avausotteluun

LaPa-95 P8 joukkueet aloittivat syyskierroksen ottelut Siilinjärvellä.

Illan koitoksista LaPa-95/punaiselle jäi saaliiksi kaksi tappiota hienosti taisteltujen pelien jälkeen. Maaleistakaan ei jääty paitsi, ensimmäisessä FC Siili/valkea oli avausjakson edellä ja puoliajalle mentiin 0-5 lukemista. Toiselle jaksolle jännityksen kaikottua, sai Lapakin peliänsä kulkemaan, ja loppuun pari maalia Viljamin ja Pyryn toimesta, mutta Siilikin onnistui kahteen otteeseen ja loppunumerot 2-7.

Vihreällä kortilla palkittiin upeita torjuntoja esittänyt Anton

Punaisten toinen ottelu FC Siili/vihreää vastaan oli alusta lähtien tasainen. Siilin avausmaalin jälkeen Viljami toimitti laukauksillaan pallon kahteen otteeseen Siilin verkkoon. Johtoasemasta nautiskeltiin kolmisen minuuttia, kun Siili iski lapinlahtelaisten innostuttua maaleista hyökkäämään puolustuspelin kustannuksella ja Siili iski jaksolla neljään otteeseen. Toinen puoliaika alkoi lapinlahtelaiskomennossa ja parin minuutin aikana tultiin maalin päähän Sofien ja Viljamin maaleilla. Tämän jälkeen FC Siili maalasi kahdesti ennen Emilin kavennusta. Pari minuuttia ennen loppua Siili iski vielä kertaalleen ja loppunumerot 5-8

Vihreällä kortilla pirteistä otteista palkittiin Sofie.

LaPa-95 toinen joukkue pelasi samaisia FC Siilin joukkueita vastaan. Avauksessa vastassa ollut vihreä joutui nöyrtymään LaPa-95:n edessä ja kärsi 2-1 tappion, puoliajan ollessa kiikareissa. Lapinlahtelaisten maaleista vastasivat Tuomas ja Juho.

Vihreällä kortilla palkittiin liimänäppi Ola upeiden torjuntojen myötä.

Toisessa ottelussa lapinlahtelaisiin iski väsymys ja FC Siili/valkea korjasi pirteämmillä jaloilla voiton 8-2 lukemin. LaPa-95:n maaleista vastasivat Ola ja Juho

Vihreällä kortilla tuli palkituksi, torjuntavuorossa avausjakson ollut Nooa, joka tarrasi usean haamupelastuksen myötä pallon kiinni ja toisella jaksolla kenttäpelaajana harhautusarsenaalia esitellen .


   
Lisää uutisia
P8 (-13)
«  Lokakuu   »
Kategoriat