Sarjaturnaus Siilinjärvellä
30.5.2021 19.06 Toiminta / P8 (-13)

Alkuhuuto joukkueen kesken

Kauniin toukokuisen perjantai-illan sarjapelit jalkapalloiltiin tällä kertaa Siilinjärvellä. P-8 joukkueen iloinen ja nuorekas kokoonpano suoriutui reippaalla otteella hieman rohkeammin pelaavia Toivalan urheilijoita vastaan. Ottelussa nähtiin paitsi vastustajan upeita maaleja myös Lapan joukkueen heittäytymistä, hienoja torjuntoja ja useita oppimisen kannalta hyviä tilanteita. Kaikki joukkueen lapset uskaltautuivat mukaan peliin ja opettelivat pelaajien vaihtamista valmentaja Pekan rauhallisessa ohjauksessa.


Väliajalla joukkue leikki ja rentoutui, nautti juotavaa ja pientä purtavaa valmistuessaan illan toiseen peliin. Vipinää riitti niin katsomossa kuin itse pelialueellakin, sillä Lapan Siilinjärven vihreää joukkuetta vastaan käymä taisto oli huomattavasti tasaisempi ja joukkueiden pelaajat samaa kokoluokkaa. Jokainen sai pallokosketuksia ja joukkue harjoitteli hyökkäyksien rakentamista. Puolustuspeli toimi hyvässä yhteistyössä ja pelissä nähtiin myös tiukkoja kaksinkamppailuja.


Iloinen ilta päättyi hetkeen leikkikentällä ja lasten kuulumisten vaihtoon kioskin nurkalla. Kiitos järjestäjille ja kaikille osallistujille sekä tervetuloa mukaan jalkapallon pariin!   
Lisää uutisia
P8 (-13)
«  Lokakuu   »
Kategoriat