P9 aloitti vahvasti kahdella joukkueellaan syyskierroksen
31.7.2021 19.46 Toiminta / P9 (-12)

Innokkaita 9-vuotiaita poikia tuli kesän alussa alussa seuraan lisää, niinpä syyskierrokselle P9 sai kasaan kaksi joukkuetta, Lapa-95 ja Lapa-95/Punavalkea.

Molemmat joukkueet aloittivat perjantaina 30.7 pelit Lapinlahden Valio Areenalla. Vastassa oli FC-Siili Siilinjärveltä ja Tou Toivalasta.

Pelit olivat riemullista katseltavaa, koska näiltä pojilta löytyy peli-iloa ja yhteishenki on hyvä. Toisten onnistumisista iloitaan ja toisia kannustetaan.

Lapa-95 voitti molemmat pelinsä luvuin 5-2. Maalintekijöinä onnistuivat Eeli Mantsinen ja Kusti Vatanen 3 maalilla sekä Jere Luttinen ja Eino Mehtonen 2 maalilla. Illan tyylikkäimmästä maalista vastasi Eino, joka puski suoraan maaliin Kustin kulmapotkuna antamasta keskityksestä. Fairplay korteilla palkittiin Eino ja Eeli.

Lapa-95/ punavalkea voitti ensimmäisen pelinsä 8-1 ja toisesta tuli niukka tappio FC-Siileille 5-3. Tässä joukkueessa maalinteossa onnistuivat Remu Räisänen 5 maalilla, Onni Lisitsin 3 maalilla ja kertaalleen maalinteossa onnistuivat Topi Kettunen, Tero Pykäläinen ja Aaro Tuppurainen. Fairplay kortit tästä joukosta saivat Mikael ja Topi.

Ensi viikolla joukkueet jatkavat ensin pelejään perjantaina 6.8 Nilsiässä sekä lauantaina on edessä Terwaturnaus Oulussa.


   
Lisää uutisia
P9 (-12)
«  Lokakuu   »
Kategoriat