Iisalmen jalkapallohallin ohjeet käyttäjille
2.12.2020 16.23 Seuratiedotteet / P9 (-12)

Linkki hallin käyttäjille toimintaohjeista: >>>>> Jalkapallohallin ohjeistus käyttäjille 2020-2021.pdf

Hei,

olemme saaneet yhteydenottoja liittyen jalkapallohallin tämän hetkiseen toimintaan ja alueemme suosituksiin koronan hillitsemiseksi.

Vallitsevassa tilanteessa turvavälien pitäminen on erityisen tärkeää sekä harrastustoiminnan järjestäminen niin, että lähikontakteilta vältytään. Tämä koskee myös siirtymää vuorojen välillä.

Erityisesti sisätiloissa järjestettävässä toiminnassa on huolehdittava välimatkoista ja käytettävä tarvittaessa kasvomaskia.

Vastuu turvallisen harrastustoiminnan järjestämisestä ja suositusten noudattamisesta on tilan varanneella. Jalkapallohallilla korostuu entisestään hallin käyttäjien eli seurojen ja harrastajien välinen sujuva yhteistyö. Otetaan vallitseva koronatilanne tosissaan ja toimitaan vastuullisesti niin, että saisimme jatkaa harrastamista mahdollisimman pitkään.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

Elina Juntunen

liikuntasuunnittelija

Oheisen ilmoituksen jälkeen on seurojen kanssa yhteisesti sovittu seuraavaa: Harjoitukset päättyvät viimeistään 5 min ennen vuoroajan loppua, jotta halli tyhjentyy ennen seuraavia. Omalle vuorolle halliin tullaan vasta, kun oman vuoron aika on.

Päivitettyä ohjetta hallin käyttöön!!!

LaPa-95:n vuoroilla joukkueet odottavat ulkona hallin tyhjenemistä edeltävän vuoron osalta, sisään ei mennä, ennen kuin hallista on toinen ryhmä poistunut. Sisään menon jälkeen ovi lukitaan ja sisään ei pääse/päästetä ketään ulkopuolisia. Joukkueenjohtajat ja valmentajat huolehtivat siitä, että harjoitukset päättyvät niin hyvissä ajoin (viimeistään 5 minuuttia ennen vuoron päättymistä), että seuraava vuorolainen pääsee aloittamaan harjoitukset oman vuoron alussa!

Toivottavasti kaikki ymmärtävät ohjeen tärkeyden. Mikäli sitä ei noudateta, voi hallin käyttö päättyä tulevien rajoitusten myötä nopeasti.


   
Lisää uutisia
P9 (-12)
«  Joulukuu   »
Kategoriat