Lisää Koronatartuntoja Lapinlahdella
21.11.2021 22.37 Uutiset / Pääsivusto

Mikäli joukkueemme pelaajistoa tai toimihenkilöitä on altistunut tai asetettu karanteeniin, pyydetään siitä ilmoittamaan oman joukkueenne toimihenkilöille ja ehdottomasti noudattamaan tartuntatautiviranomaisten ohjeita. Mikäli joku on asetettu karanteeniin, kehotamme ehdottomasti noudattamaan karanteenimääräyksiä!

Seuramme jäsenten on edelleen toimittava vastuullisesti. Toistaiseksi toiminta jatkuu nykyisellään, eli harjoitukset joukkueissa jatkuvat normaalisti. Pandemia-ajan ohjeistus edelleen voimassa, harjoituksiin vain terveenä ja kaikkien toimittava osaltaan vastuullisesti, harrastusmahdollisuuden säilyttämiseksi ja viimeisenä vaihtoehtona toiminnan keskeyttäminen, mikäli viranomaispäätökset sellaista edellyttävät. Seurataan jatkuvasti mahdollisia tulevia rajoitteita, hallitustasolta tuli eilen (30.11.) tiukempia rajoitustoimia edellyttäviä toimia, näistä päättää aluehallinto, mitä kullakin alueella tarvitaan käyttöön ottaa.

Kunnalta vahva suositus kaikkien yli 12 vuotiaiden koronarokotteen ottamiselle.

Palloliitosta tulee varmasti oma ohjeistus harjoittelulle, kun tuo hallituklinjaus on siellä käsitelty, oheisesta Futsal-ohjeistuksesta löytyy tietoa tämän hetkiseen tilanteeseen, kuinka pelitoiminnassa tulee sisätiloissa toimia, ohjeita voi sopivalta osin käyttää myös harjoitteluun.

Ohjeistus alueellisten Futsaltapahtumien toteuttamiseen

Päivitetyt uutiset 1.12.2021:

Lapinlahden kunnan koronatiedote 29.11.2021

Valtioneuvoston tiedote 30.11.2021

Päivitetyt uutiset 22.11.2021:

Lapinlahden kunnan koronatiedote 22.11.2021

Matti ja Liisa 22.11.2021

Matin ja Liisan koulussa ilmennyt lisää tartuntoja viikonloppuna – nyt myös yläkoululaisissa

Mikäli koulun tartuntaryppäässä on joukkueemme pelaajistoa, pyydetään siitä ilmoittamaan oman joukkueenne toimihenkilöille ja ehdottomasti noudattamaan tartuntatautiviranomaisten ohjeita. Mikäli joku on asetettu karanteeniin, kehotamme ehdottomasti noudattamaan karanteenimääräyksiä.

Seuramme jäsenten toimittava vastuullisesti, mikäli nyt olemassa olevaa tartuntarypästä ei saada nopeasti laantumaan, voi se vaikuttaa myös harjoitusmahdollisuuksiin. Toistaiseksi toiminta jatkuu nykyisellään, eli harjoitukset joukkueissa jatkuvat normaalisti. Pandemia-ajan ohjeistus edelleen voimassa, harjoituksiin vain terveenä ja kaikkien toimittava osaltaan vastuullisesti, harrastusmahdollisuuden säilyttämiseksi ja viimeisenä vaihtoehtona toiminnan keskeyttäminen, mikäli viranomaispäätökset sellaista edellyttävät.

Linkit paikallislehden uutisointiin:

Matti ja Liisa 19.11.2021

Matti ja Liisa 21.11.2021
   
Lisää uutisia
Naiset
«  Tammikuu   »
Kategoriat