UEFA Playmakers käynnistyy pian Lapinlahdella
Julkaistu: 21.05.2023 09.42

UEFA Playmakers käynnistyy pian Lapinlahdella

Kesän 2023 UEFA Playmakers järjestetään maanantaisin Haminamäen tekonurmella ja lauantaisin Valio Areenalla !

  • Tapaamiset maanantaisin Haminamäen tekonurmella klo 17.00–18.00 ja lauantaisin Valio Areenan nurmella klo 12.00-13.00
  • Yhteensä 10 tapaamiskertaa (alkaen 12.6.)
  • Hinta 30 euroa sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin. Maksu hoituu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Playmakers-toiminta on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers -toimintaan! UEFA Playmakers -harjoitukset tutustuttavat jalkapalloon harrastuksena Disneyn rakastetun Frozen-tarinan kautta. Toimintaa järjestävät yhteistyössä Klubi-36, LaPa-95 ja PAVE Iisalmi.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja yhdessä jalkapallotaitojen kanssa. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kannustamaan kaveria ja iloitaan omista sekä toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tavoitteenamme on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja sen myötä varsinaiseen joukkuetoimintaan. UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Lisätietoja:

  • LaPa-95: Pekka Torvinen, pekkatorvinen95@gmail.com tai puh. 044 554 0605
  • Lisätietoa joukkuetoiminnastamme saat verkkosivuiltamme mm. Joukkueet-osiosta. Meillä toimii pienimpien Jalkapallokoulu, aikuisten ja lasten yhteinen Perhefutis. Tutustu myös PAVEn toimintaan: www.paveiisalmi.net ja Klubi-36:n toimintaan: www.klubi36.fi