Höntsänaiset
Julkaistu: 19.07.2023 12.45

Höntsänaiset

TERVETULOA MUKAAN NAISTEN KUNTOFUTIKSEEN!

LaPa-95 aloittaa naisten kuntofutiksen, jalkapallokoulun aikuisille. Aloitus ryhmälle keskiviikkona 26.7. Ryhmässä perehdytetään naiset jalkapallon saloihin. Toimintaa toteutetaan kesäkaudella Haminamäen tekonurmella. Kerran viikossa harjoitellaan noin tunnin mittaisissa harjoituksissa jalkapallon alkeita ja sääntöjä, sekä pelaamista, unohtamatta kunnon kohottamista.

Mukaan tarvitset urheiluvarustuksen, lenkkarit/nappikset, säärisuojat ja halun liikkua.. Suosittelemme treeneihin tekonurmelle jalkineiksi jalkapallokengät. Jos nappiksia ja säärisuojia ei vielä löydy niin ei haittaa, mutta jos innostuu toiminnasta niin on hyvä hankkia.Muistathan harjoituksiin mukaan myös juomapullon.

Toiminnan tavoitteena on kuntoilu pilke silmäkulmassa .Toiminta soveltuu kaikenikäisille, Ikähaarukkamme on 18-60v.

Mukaan voi tulla vaikka lajikokemusta ei ole ollenkaan! Tervetuloa haastamaan itsesi ja harjoituskaverit. Osallistumispakkoa tai muuta sellaista ei ole, kukin käy aikataulunsa mukaan treeneissä.

Lämmittelyjen jälkeen ohjatuilla kerroilla käydään läpi jalkapallon perustaitoja. Jokaisessa harjoituksessa pelataan noin 30 minuuttia.

Innokkaimmat voivat halutessaan päästä pelaamaan naisten harrastesarjan turnauksessa/turnauksissa tai peleissä. Ensimmäinen mahdollinen turnaus 19.8.2023 Riistavedellä. Tästä ja muista turnaus-/pelitapahtumista ilmoitamme sivullamme.

Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden!

JÄRJESTÄJÄ EI VAKUUTA OSALLISTUJIA!

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa jos tarvitset vakuutuksen. Halutessasi voit ostaa vapaaehtoisen vakuutuksen. Aikuisen harrastevakuutuksen (50€), jonka voi ostaa ainoastaan aikuisten harrasterekisteröinnin kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ennakkoilmoittautuminen pakollista!

Harjoituksiin voi käydä kerran tutustumassa ilman sitoutumista, mutta näissäkin tapauksissa on ilmoittauduttava ennakkoon lomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen Höntsänaisten omalta sivulta. Lomake löytyy valitsemalla valikosta HÖNTSÄNAISET alavalikosta LOMAKKEET.

Voit ilmoittautua myös tästä. LOMAKKEET

Ilmoittautumisen jälkeen sinut liitetään sivupalveluumme (Jopox), saat pukukoppikutsun ja voit lukea tiedotteet, seurata tapahtumia, ilmoittaa itsesi harjoituksiin, peleihin tai muihin tapahtumiin.

Harjoituspäivämäärät:

Toimintajakso 26.7. - 4.10.2023, harjoitukset aina keskiviikkoisin. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan.
Yksittäisen harjoituksen kesto n.60 minuuttia.

Hinta ja maksamien:

Toimintajakson harrastemaksu 30 € (Hinta sisältää seuran jäsenmaksun, harrastepassin ja ohjauksen). Maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulevalla laskulla.

Lisätietoa toiminnasta: antaa Pekka Torvinen, sähköposti pekkatorvinen95@gmail.com tai puhelin 044 554 0605

Seuran uusimmat