Toiminta

Kiinnostaako jalkapallo?

Kaikki 2011-2012 syntyneet aloittelevat jalkapalloilijat, jalkapallosta ja liikunnasta kiinnostuneet, ovat tervetulleita LaPa-95:n P11 junioreihin kokeilemaan jalkapalloa harrastuksena. Ikäryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa, tunti - puolitoista tuntia kerrallaan ja siellä tutustutaan jalkapalloon liikuntamuotona pelillisten leikkien ja harjoitteiden kautta. Tavoitteena lajin perustuntemus ja tekeminen joukkueen jäsenenä.  Pelaaminen harjoituksissa on iso osa alkuvaiheen harjoittelua.

Kaudella 2019 harjoitusryhmästä kasataan  kaksi joukkuetta, jotka pelaavat Itä-Suomen Piirin Leikkimaailma-sarjaa. Sarjassa ei vielä lasketa pisteitä tai määritellä sijoituksia. Joukkueet jaetaan pääsääntöisesti kahdeksi tasaiseksi ryhmäksi. P8 juniorit koostuu pääosin -11 ja -12 syntyneistä pojista ja tytöistä. Jos tyttöjä saadaan alkutalven aikana muutama lisää, olisi ikäluokkaan mahdollista saada oma tyttöjoukkuekin, tytöille nuorin tarjottava sarja on T9 (-10) jota pelataan myös 5v5 pelinä kuten poikien P8 sarjaa.

Valmentajan, huoltajan, joukkueenjohtajan yms. toimihenkilötehtävistä kiinnostuneille olisi varmasti kysyntää. Jos kiinnostusta ohjata, huoltaa, johtaa tai toimia apujoukoissa, ovat kaikki tervetulleita joukkueen toimihenkilötehtäviin. Tehtäviä suoritetaan talkoopohjalla ja tarvittaessa kaikille järjestetään koulutus kuhunkin tehtävään.

Lisätietoa sivuston keskustelupalstalla tai ottamalla yhteyttä suoraan joukkueen valmentajaan. Pekka Torvinen, puh. 044-5540605. 

Tervetuloa mukaan seuratoimintaan!