PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET

Pelipassit ja vakuutukset 2018

HUOM! Seura hoitaa passihankinnan. Maksu ja mahdollinen vakuutustodistus toimitettava seuraan enne passilaskun maksua, mikäli vakuutustodistusta, mistä ilmenee vakuutuksen voimassaolo 1.1.-31.12.2018 ei ole toimitettu, lisätään passilaskun yhteyteen vakuutusosa, jälkikäteen todistuksia ei oteta vastaan, oltava ennen passin hankintaa.

Tietosuoja-asetuksen pakollinen suostumuslomake saatavissa  etusivun linkistä "SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN"  HUOM! Suostumus mahdollista antaa myös sähköisesti rekisteröitymällä PELIPAIKKAAN omilla tunnuksilla ja antamalla siellä suostumus.

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia. 

Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen:

  • Jalkapallo: Pakollinen (Liiga - Kakkonen) / Suositeltava (Kolmonen ja alemmat sarjatasot)
  • Futsal: Pakollinen (Liiga - Ykkönen) / Suositeltava (Kakkonen ja alemmat sarjatasot)
     

AON vakuutusturvan voi ostaa pelipassin oston yhteydessä tai pelipassin oston jälkeen Pelipaikka-järjestelmässä.

Sähköposti: asiakaspalvelu@aon.fi
Puhelimitse: 020 1266 290 (Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)
Avoinna arkisin klo 09.00-16.00

Ohjeet vahingon sattuessa AON pelipassivakuutetuille löytyvät täältä>>>

PELIPASSIT 2018

Pelipassi 2018 on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.12.2017 - 31.12.2018.
Vakuutusturva on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.1.2018 - 31.12.2018.
Poikkeus: vakuutusturva on voimassa uusille vakuutuksenottajille maksuhetkestä alkaen myös joulukuussa 2017.

* Korttelipassi-/harrastepassivakuutus ei ole voimassa Palloliiton- eikä piirien järjestämässä sajamuotoisessa kilpailutoiminnassa eli sarjoissa joihin vaaditaan Pelipassi.
KORTTELI-/HARRASTEPASSIN VOI HANKKIA AINOASTAAN SEURA OMILLA SEURAKÄYTTÄJÄTUNNUKSILLAAN. 

Huomioitavia asioita: 

  • EU:n tietosuoja-asetuksen myötä rekisteröityneeltä henkilöltä tarvitaan henkilökohtainen suostumus henkilötietojen käsittelyyn. 7.12.2017 alkaen suotumuksen voi antaa sähköisesti Pelipaikassa. Lisäksi seuran tehdessä rekisteröinnin on suostumus mahdollisista antaa ennakkoon kirjallisena, jolloin skannattu dokumentti liitetään rekisteröintiprosessissa järjestelmään.
  • Kaudella 2018 A-junioreissa pelaavat myös 1998-syntyneet (A20-ikäluokka). Huomioittehan, että 1998-syntyneille pelaajille ostetaan aikuisten pelipassi ja vakuutus. Kilpailusääntöjen mukaan vakuutus on pakollinen nuorilla pelaajilla (koskee myös 1998-syntyneitä). 
  • Nippuostaja/seuran Pelipaikka käyttäjä, huolehdithan siitä, että pelaaja tietää mikä vakuutus pelaajalle on otettu ja että hän saa tuoteselosteen sekä vakuutusmäärätaulukon. Huom. nippu-uudistamista voi hyödyntään 25.5.2018 asti myös pelaajilta, joilta ei ole vielä saatu henkilökohtaista suostumusta henkilötietojen käsittelyyn.
  • Erotuomarit: Mikäli olet ostanut pelipassin, niin erotuomaripassi on sinulle maksuton. Samoin mikäli olet ostanut erotuomaripassin, niin pelipassi on sinulle maksuton. Oikeus erotuomaripassiin tarkastetaan piirissä/liitossa.
    Pelipassivakuutus ei kata tuomaroinnissa sattuneita tapaturmia. Erotuomarivakuutus kattaa tuomaroinnissa ja tuomarin itsenäisissä tuomarointia tukevissa fyysisissä harjoituksissa sattuneet tapaturmat.

VAKUUTUKSEN KOROTTAMINEN

Olemassa olevan vakuutusturvan voi korottaa ostamalla korotustuotteen Pelipaikasta.

Huom! Vakuutuksen korotus ei yksistään ole vakuutus vaan se edellyttää aina perusturvan voimassaoloa.

Ohjeet vahingon sattuessa AON pelipassivakuutetuille löytyvät täältä>>>

TUOTESELOSTE: 

AON vakuutusturvan vakuutusmäärät, tuoteseloste ja vakuutusehdot 2018 >>