PELIPASSIT JA VAKUUTUKSET

Pelipassit ja vakuutukset 2019

HUOM! Seura hoitaa pelipassien ja AON vakuutusten hankinnan. Maksu pelipasseista, vakuutuksista ja kausimaksusta suoritettava seuraan ennen pelaajan rekisteröintiä. Mikäli kirjallista vakuutustodistusta, mistä ilmenee vakuutuksen voimassaolo 1.1.-31.12.2019 ei ole toimitettu ohjeistuksen mukaisesti 15.12.2018 mennessä, lisätään pelipassilaskun yhteyteen maksettavaksi vakuutusosa, joka on maksettava. Jälkikäteen todistuksia ei oteta vastaan, oltava ennen passin hankintaa. Vakuutus pakollinen kaikilla 1998 ja myöhemmin syntyneillä. Vakuutusten tuotetiedot, hinnat, ehdot ja vakutusmäärät sivun alaosassa olevalla linkillä.

Seuraavasta linkistä löytyy mallilomake, jonka voi täytettynä ja allekirjoitettuna toimittaa pelaajan seuralle.

Vakuutustodistus 

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia. 

Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen:

  • Jalkapallo: Pakollinen (Liiga - Kakkonen) / Suositeltava (Kolmonen ja alemmat sarjatasot)
  • Futsal: Pakollinen (Liiga - Ykkönen) / Suositeltava (Kakkonen ja alemmat sarjatasot)
     

AON vakuutusturvan voi ostaa pelipassin oston yhteydessä tai pelipassin oston jälkeen Pelipaikka-järjestelmässä. Pelipassin oston jälkeen seura ei voi vakuutusta hankkia, se on pelaajan itsensä hankittava.

Sähköposti: asiakaspalvelu@aon.fi
Puhelimitse: 020 1266 290 (Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)
Avoinna arkisin klo 09.00-16.00

Ohjeet vahingon sattuessa AON pelipassivakuutetuille löytyvät täältä>>>

PELIPASSIT 2019

Pelipassi 2019 on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.12.2018 - 31.12.2019.
Vakuutusturva on voimassa maksuhetkestä alkaen, enintään 1.1.2019 - 31.12.2019.
Poikkeus: vakuutusturva on voimassa uusille vakuutuksenottajille maksuhetkestä alkaen myös joulukuussa 2018.

* Korttelipassi-/harrastepassivakuutus ei ole voimassa Palloliiton- eikä piirien järjestämässä sajamuotoisessa kilpailutoiminnassa eli sarjoissa joihin vaaditaan Pelipassi.
KORTTELI-/HARRASTEPASSIN VOI HANKKIA AINOASTAAN SEURA OMILLA SEURAKÄYTTÄJÄTUNNUKSILLAAN. 

Huomioitavia asioita: 

  • Kaudella 2019 A-junioreissa pelaavat myös 1999-syntyneet (A20-ikäluokka). Huomioittehan, että 1999-syntyneille pelaajille ostetaan aikuisten pelipassi ja vakuutus. Kilpailusääntöjen mukaan vakuutus on pakollinen nuorilla pelaajilla (koskee myös 1998-syntyneitä). 
  • Nippuostaja/seuran Pelipaikka käyttäjä, huolehdithan siitä, että pelaaja tietää mikä vakuutus pelaajalle on otettu ja että hän saa tuoteselosteen sekä vakuutusmäärätaulukon.
  • Erotuomarit: Mikäli olet ostanut pelipassin, niin erotuomaripassi on sinulle maksuton. Samoin mikäli olet ostanut erotuomaripassin, niin pelipassi on sinulle maksuton. Oikeus erotuomaripassiin tarkastetaan piirissä/liitossa.
    Pelipassivakuutus ei kata tuomaroinnissa sattuneita tapaturmia. Erotuomarivakuutus kattaa tuomaroinnissa ja tuomarin itsenäisissä tuomarointia tukevissa fyysisissä harjoituksissa sattuneet tapaturmat.

VAKUUTUKSEN KOROTTAMINEN

Olemassa olevan vakuutusturvan voi korottaa ostamalla korotustuotteen Pelipaikasta.

Huom! Vakuutuksen korotus ei yksistään ole vakuutus vaan se edellyttää aina perusturvan voimassaoloa.

Ohjeet vahingon sattuessa AON pelipassivakuutetuille löytyvät täältä>>>

TUOTESELOSTE: 

AON vakuutusturvan vakuutusmäärät, tuoteseloste ja vakuutusehdot 2019