Seura-asut

Ohjeistus joukkueiden pukeutumiseen:

Joukkueiden tulee peleissä, turnauksissa ja kuvauksissa pukeutua Puman varusteisiin. Peliasu oltava kaikilla pelaajilla seuraava:  Seuran pelipaita, shortsit ja sukat. Jos sääolot tai pakottava tarve pitkille housuille, tulee ne olla mustat ja ainoastaan Puman logo näkyvissä. Jos seuralla ei ole ns. vieras/kakkospaitaa ja joudutaan käyttämään liivejä, koskee samat säännökset liivien ulkoasua, ei sponsorisopimusten vastaisia mainoksia. Myös vaihtopenkillä liivien tulee olla seuran ohjeistuksen mukaiset.

Turnausten ja pelien aikaan myös muu joukkuepukeutuminen suositeltavaa seura-asuissa, olemme silloin edustamassa joukkuetta ja seuraa. Mikäli ei ole mahdollista pukeutua seura-asuun, olisi suotavaa väritykseltään olla vastaava. 

Vaihtopenkkipukeutuminen kuuluu pelipukeutumiseen, valmentajat ja muut penkillä olevat toimihenkilöt pukeutuvat yhtenäiseen, mielellään seura-asuun. Mikäli eri tuotemerkki, on tunnisteet peitettävä, joukkueen peliasu niin kentällä kuin vaihtopenkillä on Puman, muut tuotemerkit ja tunnisteet poistettuna/peitettynä. Samaten seuran sponsoroinnista poikkeavat muut logot/mainokset asusteissa poistettava tai peitettävä.

Liikuttaessa joukkueena pelimatkoilla, toisen seuran asusteita ei sallita, muutoin varsinaiseen matkapukeutumiseen ei erityisiä säännöksiä, suositeltavaa olisi matkustaa yhtenäisessä asussa sillä peleissä ja turnauksissa edustamme joukkuetta, seuraa ja lajia.

Joukkuekuvauksissa joukkueen jäsenet ovat aina seura- tai peliasussa.

2019 peliasuissa näkyvissä Puma ja Painotalo Seiska ja seura-asuissa edellisten lisäksi Kesport.

Harjoituksissa asu vapaa.

SEURAHINNAT 2019:

SEURA-ASUT:

Verkkahousut: 47,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 37,00 €)

Tuulipuvun housut: 50,00€ (Pelaajat ja toimihenkilöt 40,00 €)

Tuulipuvun takki: 65,00 € (pelaajille ja toimihenkilöille 55,00 €

Lämppäritakki (verkkari): 60,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 50,00 €)

Lämppäripaita (lyh. vetoketju): 56,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 46,00 €)

Treenipaita (lyhythihainen): 35,00 € (pelaajat ja toimihenkilöt 25,00 €

Varustekassi (koko ,Medium):  35,00€

Reppu:  30,00€

Kaikkiin asuihin lisäpainatuksena tuleva numeropainatus 5€/nro

PELIASUT:

Pelipaita (lyhythihainen,puna/valkea raidallinen): 45,00€ Paita nimettömänä lainaan pelikauden ajaksi, palautetan seuraan syyskauden päätteeksi. Vaurioituneet tai likaiset korvataan paidan normaalihinnasta. (pelaajan lunastaessa itselle nimipainatuksella, hinta 25,00€)

Shortsit: 25,00€ 

Sukat: 12,00€ 

MUUT SEURATUOTTEET:

Minipaita: 6,00 €

Pipo: 10,00 €

Neulepipo: 15,00 €