99-02 Tytöt

Lapinlahden turnaus 9.6.2018

Lapinlahdella vietettiin Futispäivää lauantaina. Päivän aikana pelattiin kahta piirisarjaturnausta, Yhditetyn Naisten/B tyttöjen turnaus ja B17 turnaus vietiin läpi erinomaisissa n. 15 asteen, iltapäivästä liki 20 asteen lämpötilassa pilvipoutaisessa säässä.

Yhdistetyn naisten/B tyttöjen piirisarja jatkui LaPa:n osalta otteluilla Nilsiäläistä NP-H:ta ja Kiruvetistä KiuPaa turnauksen merkeissä.

Avaus Nilsiäläisiä vastaan sujui pelillisesti hyvin, kenttäkoostumus piti paikkansa,nähtiin paljon hienoja syöttökombinaatioita kuin yksilösuorituksiakin. LaPa hallitsi peliä alusta alkaen ja jo viiden minuutin kohdalla Laura onnistui katkaisemaan avauksen maalilta eteni hiukan ja sijoitti pallon alanurkkaan. Pelikelloon saman verran lisää, Lapan topparilta pallon menetys, ja seurauksena tasoitus. 1-2 syntyi Iiriksen kaukolaukauksesta hieman onnekkaastikin, ylärimaan osunut pallo kimposi maalivahdin takaraivon kautta maaliin. Ennen puoliajalle siirtymistä, Laura onnistui toistamiseen pistämään pallon Nilsiäläisvahdin taakse ja puoliajalle 1-3 Lapan eduksi. 

Toisen jakson alku oli Lapinlahtelaisille synkkä, ensiminuutilla vapaapotku rangaistusalueen rajalta, pallo kohti ylänurkkaa ja peli kaventui 3-2:een. Tästä eteenpäin peli oli LaPa:n Saana 2-4, Iiris 2-5 ja Minttu loppulukemiksi 2-6.

Toinen ottelu KiuPaa vastaan alkoi Lapinlahtelaishallinnassa. 5. minuutilla käsivirheen seurauksena tulleesta rangaistuspotkusta Iiris vei hallitusti joukkueen 1-0 johtoasemaan. Tasaisen jakson päätteeksi Saana läpiajoon ja lukemat puoliajalle 2-0. 

Toiselle puoliajalle ei juuri muutoksia näkynyt, lievää hallintaa tasaisissa merkeissä Lapinlahtelaisille. 46 minuutin kohdalla Laura pääsi laukomaan avopaikasta, eikä erehtynyt, peli näytti ratkenneelt 3-0 lukemissa. Kymmenen minuuttia ennen loppua maaliedushässäkän päätteeksi KiuPa kavensi 3-1:een, ja pari minuuttia edellisestä tuli läpiajon päätteeksi jo maalin päähän. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty kumpaankaan päähän ja 3-2 lukemilla LaPa-95 otti täyden pistepotin ja jatkaa nyt yksin sarjajohdossa ilman pistemenetyksiä.

01-02 Tytöt

C-tyttöjen sarjakausi päätökseen Siilinjärven turnauksessa

LaPa-95:n TC15 joukkue pelasi lauantaina 17.9. kauden päätösturnauksen. Päivän vastustajista ensin vastaan asettui FC Hertta/01 joka iskikin kapuloita LaPa:n tyttöjen rattaisiin onnistumalla maalinteossa seitsemään otteeseen Lapinlahtelaisten osalla taululla näkyi ymmyrkäinen nolla.

Pelitilanteisiin nähden tulos mairittelee Joensuulaisia, numeroihin nähden kentällä käytiin huomattavasti tasaisempi kamppailu. Fyysisesti vahvempi ja pelikokemusta omaavampi joukkue kuitenkin rankaisi kaikista pienistä virheistä ja iski taululle tylyt 0-7 lukemat.

Isäntäjoukkue KuKiSiili näytti alkuun marssivan helppoon voittoon LaPa:n toisessa ottelussa ja siirtyi avauspuoliskolla jo 0-3 johtoasemaan. LaPa:n sinnikkäät tytöt olivat asiasta hieman toista mieltä, ja pikkuhiljaa pelin lähtiessä uomiinsa alkoi tapahtuakin, maalinteko meinasi vaan olla kovin hankalaa. Jakson lopulla Pinja kuitenkin karkasi puolustukselta kolmeen otteeseen ja tämän kolme minuuttia kestäneen myrskyn tuloksena, pikaiseen hattutemppuun päätyneen Pinja-Show:n päätteeksi tauolle poistuttiin 3-3 lukemissa.  Toinenkin jakso sinniteltiin tasaisesti, molempien luodessa ainakin puolittaisia paikkoja maalitilin kasvattamiseksi, mutta tasalukemat vaikuttivat jäävän loppulukemiksi. Pari minuuttia ennen päätösvihellystä onnistui KuKiSiilin joukkue iskemään voittomaalin vapaapotkun jatkosta ja pisteet isännille 4-3 lukemin.

Raajarikkoiselta ja ilman vaihtopelaajia pelanneelta LaPa:n joukkueelta molemmissa peleissä löytyi paljon hyvää, hiukan lisää kokemusta, huolellisuutta ja terve ryhmä kasassa olisi molemmissa peleissä tulos voinut kääntyä päinvastaiseksi.

LaPa-95 joukkue Siilinjärven turnauksessa: Oona Koponen, Julia Mark, Aino Kolehmainen, Minttu Sipilä, Pinja Puustinen, Pihla Jokikokko, Salla Bollström ja Iiris Juntunen 

Koko sarjaa peilaten tytöille jäi kaudesta vain yksi voitto, sekin lauantaina piirinmestaruuden varmistanutta WJK:n joukkuetta vastaan, joten voittamattomia yhdistelmiä sarjassa ei ollut ja pelillisesti täysin tasavertaiset esitykset kaikkia joukkueita vastaan, siitä on hyvä jatkaa kohti tulevaa/tulevia pelikausia ja kokemuksen myötä muuttaa tuloksia toisin päin. Hieno kausi tytöiltä, joukkue kasaan syksyllä, osalle täysin uusi harrastus, osalle jopa ensimmäinen liikuntaharrastus, kehitysaskel vajaassa vuodessa on ollut suuri ja joka osa-alueella kaikille tytöille on tapahtunut huimaa kehitystä harjoitus-/pelikauden aikana.

TC15 turnauksessa Joensuussa

LaPa-95:nTC15 tytöt kävivät turnausmatkalla Joensuussa sunnuntaina 28.8 pelatussa FC Herttojen järjestämässä piirinsarjaturnauksessa.

Avausvastustaja tuli naapurista, Klubi-36 joukkueen voimin. Peli sujui avausjaksolla Lapinlahtelais hallinnassa ja maalipaikkojakin saatiin luotua useita, mutta epäonni ja tarkkuuden puute heitteli palloa milloin yli, ohi tai päin maalivahtia. LaPa:n päädyssä ei yksittäisiä laukauksia lukuun ottamatta tapahtunut juuri mitään ja maalia kohti päätyneet laukaukset hoiteli Katriina varmasti ja rutiinilla hyppysiinsä. Avausmaali saatiin vihdoin viimeisteltyä toisen puoliajan alkupuolella kun Pinjan upeasta sivuttaissyötöstä onnistui Eerin tarkalla laukuksellaan takanurkkaan siirtämään LaPa:n 1-0 johtoon. Klubi heräsi maalin jälkeen vimmattuun takaa-ajoon ja onnistui pistohyökkäyksen päätteeksi tasoittamaan ottelun. LaPa pyrki ottamaan taas johtoaseman haltuunsa ja vyörytti hyökkäyksiä kerta toisensa jälkeen, mutta viimeistely ontui. Painostuksen keskeltä Klubi pääsi nopean vastahyökkäyksen päätteeksi läpiajoon, ja siirtyi 1-2 johtoasemaan. LaPa:n tytöt yrittivät vielä kaikkensa mutta maalia ei saatu enää aikaan ja pisteet matkasivat Iisalmeen.

Päivän toisessa kohtaamisessa FC Hertta/02 näytti runnovan fyysisellä pelillään Lapinlahtelaisten yli, mutta sinnikkäästi pienempikokoiset LaPa:n tytöt vastasivat parhaansa yrittäen. Avausjaksolla maalille Katriinan loukkaantumisen myötä uskaltautunut Salla joutui antautumaan kolmeen otteeseen kaukolaukausten osuttua maalipuiden sisäpuolelle ja yhden kulmapotkun seurauksena tulleesta puskumaalista. Voimalaukausten edessä Salla oli voimaton pallon suuntautuessa ylänurkkiin, mutta alemmaksi tulleita napsi kuin marjoja ja kulmissa vastustajan kokoero oli pääpallotilanteissa liian ylivoimainen. Toiselle puoliajalle maalin suulle asteli Pinja ja valmentajavelhot Laura ja Iiris siirtyivät rohkeasti kahden alakertaan, vahvistaen näin keskikentän ja hyökkäyksen voimasuhteita. Peli siirtyikin enemmän LaPa:n hallintaan, mutta vaarallisia maalipaikkoja ei montaa pystytty luomaan ja Herttojen maali pysyi koskemattomana hyvistä yrityksistä huolimatta, Hertat sen sijaan onnistui kertaalleen maalinteossakin ja loppulukemat 0-4 FC Herttojen eduksi.

Tasaista TC15 tyttöjen syyskauden avanneessa kotiturnauksessa

TC15 tyttöjen turnaus Lapinlahdella 7.8.2016 tarjosi monta tasaista ottelua. Jos oli tasaista lähes kaikissa muissakin otteluissa, niin sitä tarjosi myös kotijoukkue omissa peleissään.

LaPa-95: avausvastustaja saapui Varkaudesta. Tasaista vääntöä läpi ottelun, ja vastustan hyvyyttä ja kotijoukkueen epäonnea pienten lapsusten seurauksena, onnistui WJK maalinteossa kertaalleen paremmin. Avausjakso alkoi Lapinlahtelais hallinnassa ja pian taululla komeilikin 1-0 lukemat. Ote hiukan herpaantui johtoasemassa ja WJK pääsi vastahyökkäyksestä kuittaamaan tasoituksen. Heti pieni ryhtiliike ja LaPa siirtyi uudelleen johtoon ja puoliajalle mentiin kotijoukkueen 2-1 johtoasemassa.

Wjk tuli toiselle jaksolle vahvasti ja tasoitti ottelun aivan jakson alkuminuuteilla. LaPa-95 tytöt kuitenkin olivat päättäneet ottaa pelistä täyden pistepotin ja siirtyi heti perään 3-2 lukemin taas johtajan asemaan. Jakson puolivälin jälkeen WJK onnistui vastahyökkäyksessään ja tasoitti lukemat. Peli jo näytti päättyvänkin pistejakoon, mutta LaPa-95: puolustuksessa sattui alokasmainen virhe, WJK käytti tarjoilun hyväkseen otti ottelusta täydet pisteet 3-4 lukemin.

Toiseen otteluun LaPa lähti sisuuntuneena metsästämään sarjapisteitä KuKiSiilin yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Alku vaikutti lupaavalta, nopeasti 1-0 ja hallinta pelitapahtumista. Vastahyökkäys osoittautui kohtalokkaaksi LaPa:n kannalta ja KuKiSiili pääsi tasoihin. Heti perään onnistuminen ja LaPa tauolle 2-1 johtoasemassa.

Toinen jaksokin oli Lapinlahtelaishallintaa, mutta tarjottuja maalipaikkoja ei saatu käytettyä. KuKiSiili oli tehokkaampi, kun LaPa-95 tarjosi maalipaikan, käytti vastustaja ne tehokkaasti hyväkseen ja onnistui kahdesta virheestä tekemään voittoon tarvittavat osumat ja vei täyden pistesaaliin mennessään 2-3 lukemin.

LaPa-95 TC15 joukkue: Katriina Sonninen, Oona Koponen, Alisa Vihtala, Julia Mark, Aino Kolehmainen, Minttu Sipilä, Pinja Puustinen, Pihla Jokikokko, Salla Bollström ja Iiris Juntunen

TC15 kevätkausi päätökseen Varkauden turnauksessa 21.5.2016

TC15 tytöt jatkoivat keväkauden viimeisessä turnauksessaan merkkejä jälleen kehittymisestään otteissaan. Vaikka Varkauden turnauksessa koettiin kaksi tappiota, oli peleissä paljon hyvää ja kehuttavaa, mutta kokemattomuus paistoi puolustuspään pienistä virheistä purkupallojen, avauspelin ja sijoittumisen osalta, mistä kokeneemmat vastustajat armotta käyttivät paikat maalien muodossa.

Päivän avausottelussa LaPa:n vastustajana oli Joensuulaisryhmä FC Hertta/01. Pelistä näytti ensin tulevan täydellinen Hertan näytös avausminuutin maalin myötä, mutta LaPa:n tytöt taistelivat läpi ottelun kaikkien osalta. Rutiinilla ja fyysisyydellään FC Hertta kuitenkin karkasi avauspuoliskolla 0-5 johtoasemaan. Toinen puolisko oli ensimmäistä huomattavasti tasaisempaa ja Hertan tytöt joutuivat tekemään täyden päivätyön lisämaalien saamiseksi ja pyrkimyksessään jättää LaPa maaleitta, molemmat tavoitteet Hertalla onnistuivat, ja loppuvihellyksen myötä tulostaululla 0-9 lukemat.

Toisessa ottelussa oli paikallispelin tuntua, kun vastustajaksi asettui sarjaa tappioitta johtava Klubi-36/02-03 tytöt. Etukäteen vahvaa Iisalmelaisryhmää vastaan LaPa aloitti räväkästi, ensimmäisellä minuutilla Pinjan laukaus tolppaan, kaikkien vielä ihaillessa laukausta, Klubi iski vastahyökkäyksestä ensimmäisen maalinsa. LaPa:n tytöt eivät kuitenkaan maalista lannistuneet, vaan ottivat pelin haltuunsa ja parissa minuutissa luotiin laukaisupaikka Sallalle, joka rankkarialueen takaa laukoi pallon taka-alanurkkaan tasoittaen pelin. Kohta asialla oli Pinja, ja tuikkaus maalinedustalta veivät LaPa:n 1-2 johtoasemaan. Pari minuuttia myöhemmin sattui pieni merkkausvirhe ja Klubi tuli tasoihin. Tasaisen puoliskon loppupuolella Klubi sai vielä kulmapotkutilanteessa pelaajan vapaaksi ja tämän luja laukaus LaPa:n verkkoon, tauolle Klubin 3-2 johtolukemisa. Toisen jakson alkuun Klubi lisäsi johtoaan kahdella lisäosumalla, ja jakson loppupuolella vielä 6-2:een, mutta LaPa jatkoi edelleen taisteluaan ja teki vielä ansaitun kavennuksen. Loppu pelistä oli tasaista vääntöä, kummankaan onnistumatta enää maalinteossa ja loppulukemiksi kirjattiin 6-3 Klubi-36:n eduksi ja sarjakärki jatkoi kulkuaan sarjassa pistemenetyksittä.

Turnauksessa pelannut LaPa-95:n joukkue: Katriina, Aino, Oona, Pihla, Minttu, Alisa, Julia, Salla, Pinja ja Emmi.

LaPa:n maalintekijät Varkauden turnauksessa: Pinja 2 ja Salla 1

7.5.2016 TC15 tyttöjen sarjakausi käyntiin Iisalmessa

Iisalmen Kankaan hyvä tekonurmi ja aurinkoinen toukokuun alkuun erityisen lämmin sää, puitteet olivat erinomaiset sarja-avaukseen, kun LaPa-95:n C-tytöt aloittivat pienkenttäsarjan pelinsä kahdella ottelulla.

Avauksessa vastaan asettui Varkaudesta saapunut WJK. Alku sujui mallikkaasti lapinlahtelaisten osalta ja pallo pyöri muutamaa harvaa vastahyökkäystä lukuun ottamatta WJK:n kenttäpuoliskolla. Huolimattomuus viimeistelyssä ja liian varmojen paikkojen hakeminen pitivät lukemat tasoissa jakson viimeiselle minuutille saakka. Sallan antaman kulmapotkun jälkeen maalin edustalta tuikkasi Nea hallitun sijoituksen maalin alanurkkaan ja tauolle mentiin maalin etulyönti asemassa.

Toiselle puoliajalle WJK sai hiukan omaa peliä rullaamaan ja jakso olikin huomattavasti ensimmäistä tasaisempaa vääntöä. 10. minuutin kohdalla LaPa:n puolustuksessa sattui haksahdus, laidalta annettiin pallo keskelle, varkautelais-kärki väliin ja pallo ohi Katriinan, joka ei tällä kertaa vastaantulollaan pystynyt tarpeeksi laukaisukulmaa pienentämään ja lukemat tasoihin. LaPa yritti yrittämistään korjata lukemat taas edukseen, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu. Päätösminuutilla Pinja viimein onnistui siirtämään pallon hyvän syötön päätteeksi WJK:n maalin perukoille ja loppulukemat 1-2 LaPa:lle.

Toiseen otteluun vastaan asettui Joensuulaisryhmä FC Hertta/02. Pidemmän kokemuksensa turvin Hertta hallitsi tapahtumia kentällä läpi ottelun. LaPa joutui heti alkuun antamaan etua, viime hetken maalivahtivaihdoksen vuoksi. Aiemmassa pelissä maalilla pelannut Katriina ei kyennyt päähän sattuneen tärskyn vuoksi aloittamaan ja pikakomennuksella veräjän suulle asteli Emmi. Painostuksesta huolimatta Hertta ei kyennyt maalintekoon ennen 10. minuutilla sattunutta LaPa:n puolustuksen haksahdusta, alakerrasta syötön epäonnistuminen keskustaan Herttakärki läpi ja 0-1 johtoon, 21. minuutilla lähes identtinen maali, puolustuksesta syöttö keskeen ja Hertta kiitti maalin muodossa. Heti perään uusi takaisku lapinlahtelaisjoukolle, topparin tontilla häärinyt Iiris pyöräytti nilkkansa pallontavoittelutilanteessa ja jäiden saattelemana kentän ulkopuolelle. Jakson loppuun Hertta kaunisteli lukemat läpiajon päätteeksi 0-3:een

Toiselle jaksolle yritettiin luoda uutta yritystä, jääpussin jalastaan repinyt Iiris palasi kentälle, ja alku vaikutti lupaavalta, LaPa:n menetettyä pallon hyökkäyspäässä, iski Hertta nopeasti vastaan ja parilla syötöllä kärkipelaaja läpiajoon ja lukemat 0-4. Muutamaa minuuttia myöhemmin puolustuksen syötöstä jälleen pallo keskustaan ja taululle 0-5 lukemat. Pari minuuttia edellisestä, sama toistui, hiukan epäonnistunut syöttö, pallon menetys ja pallo maaliin. Tässä vaiheessa Iiriskin joutui uudelleen jättämään kentän, kipeytynyt nilkka ei enää mahdollistanut jatkamista sisusta huolimatta. LaPa jaksoi kuitenkin vielä taistella ja sai luotua muutaman hyökkäyksenkin väliin, mutta notkahti seuraavan virheen myötä tulleeseen Hertan seitsemänteen osumaan. 0-8 lukemat syntyivät pelaamalla, laidalta ohi, pallo keskeen ja maali suoraan syötöstä, 0-9 tulivat oman sivurajaheiton kautta tulleesta pallonmenetyksestä hyökkäyspäässä ja loppuun Hertta iski vielä kolme maalia läpiajoista jo luovuttaneen LaPalais-ryhmän keskeltä ja loppulukemiksi 0-12.

Päivän antina joukkueelle hieno voitto WJK:sta ja reilu tappio FC Hertan joukkueelle. Jokaiselta pelaajalta nähtiin päivän aikana parasta osaamistaan, mutta kokemattomuus toi etenkin jälkimmäisessä pelissä tukun virheitä, jotka kokeneemmat ryhmät armotta käyttävät hyväkseen.

LaPa-95 joukkue Klubi-36;n järjestämässä Iisalmen turnauksessa: Katriina, Oona, Alisa, Julia, Aino, Minttu, Emmi, Pinja, Pihla, Nea, Salla ja Iiris

9.4.2016. Harjoituspeli FC Sampo/D13-LaPa-95/TC15

LaPa:n C-tytöt jatkoivat hienoja otteita kevään toisessa harjoituspelissä FC Sammon D-13 poikia vastaan. 5-3 tappioon päättyneen ottelun lopputulos olisi hyvin voinut olla toisinkin päin, ja jopa selvemmin tytöille.

Alku sujui mallikkaasti ja LaPa hallitsi kenttäpeliä melkein miten tahtoi. Ensimmäisen puoliajan puitteissa tuli kolme kokemattomuuden piikkiin menevää arviointi-, sijoittumis-, ja merkkausvirhettä ja FC Sampo rankaisi niistä maalien muodossa, puoliajan lähes kaikista maalipaikoistaan maali.

Toinen puoliaika meni samaa rataa, LaPa vyörytti hyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä kohti pielavetisten maalia, mutta osumatarkkuus ei ollut aivan parhaimmillaan. Lähimpänä alkuun oli Pinja, joka puolesta kentästä pisti tolpat helisemään ja laukauksen voimaa kuvaten pallo vieri maaliviivaa myöten vielä sivurajankin yli, saattoipa olla jopa maalin puolella, mutta vapaapotkupaikan viereen sijoittunut tuomari ei nähnyt maalilinjaa niin varmasti, että olisi nähnyt koko pallon ylittäneen linjan ja voinut maalin tuomita. Pinja kuitenkin pian tuon jälkeen pujotteli Sammon puolustuksen läpi ja kavensi lukemat 3-1:een. Muutama minuutti edellisestä, Pinja taas asialla, 2-3. Tuossa vaiheessa näytti siltä, että tytöt pusertavat rinnalle ja ohi, mutta vastahyökkäyksen päätteeksi pieni merkkausvirhe ja Sampo kahden maalin karkumatkalle. Heti perään tytöille sattui epäonnen hetki, aloituksen jälkeen pallonmenetys keskikentällä, Sammon pelaaja yritti pitkää pystysyöttöä maalille, Iiris sai hiukan päätä väliin, mutta epäonnekseen pallo liiteli vastaan tulossa olleen maalivahdinkin yli ja Sampo johti yhtäkkiä 5-2. LaPalaiset eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan jatkoivat peliä loppuun saakka ja yritys palkittiin viitisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Vasemmalta laidalta nousu hyökkäykseen, pallo kiersi kolmen pelaajan kautta keskitykseen ja matalasta keskityksestä Pinja pamautti räjähtävän laukauksen vastustajan verkon perukoille päivän kolmannella osumallaan loppulukemat 5-3.

Koko joukkueelta jälleen upeaa peliä. Kokemattomuudesta tulee vielä virheitä, ja niistä usein rokotetaan, mutta jatkuvan kehittymisen tiellä valmennus on joukkuetta luotsannut ja vie harjoitus toisensa jälkeen joukkuetta eteenpäin.

Jos erikseen pelaajistosta pitää avainpelaajaa etsiä, niin mainittakoon kauden ensimmäisen hattutempun laukonut Pinja, mutta tämän päiväisestä pelistä erityismaininnan ansaitsee koko JOUKKUE.

Pelissä mukana:

Katriina (mv), Alisa, Nea, Salla(C), Emmi, Aino, Pinja, Pihla, Julia, Oona, pelaajavalmentaja Iiris ja valmentaja Laura

LaPa-95/TC15-LaPa-95 C15
Tytöt aloittivat pelikauden seuran C15 joukkuetta vastaan. Syksyllä aloittanut ryhmä osoitti paljon hyvää pelillisesti, erityisesti kun muistetaan, että puolet joukkueesta puki pelipaidan päälleen ensimmäistä kertaa.

Saman ikäluokan poikien fyysisyys tuli kuitenkin esiin ottelun edetessä ja tytöt joutuivat 7 otteeseen kaivamaan palloa maaliverkosta aloituspotkun suorittamiseksi.

Erityisesti ottelun alku sujui mallikkaasti ja tytöt pitivät lähes 15 minuuttia pelin 0-0 lukemissa, hiukan paremmalla tuurilla olisivat voineet johtaakin peliä muutaman hyvän sommitelman ja laukauksen päätteeksi.

Poikien lisätessä peliinsä fyysisyyttä huomatessaan olevansa alakynnessä alkoi tyttöjenkin maalinedustalla tapahtua. 7-0 lukemat loppuun olivatkin peliin nähden liian suuret, muutamilla yksilösuorituksilla neljä maalia, kolme maalia pelaten.

Poikien maaleista Aatu, Aapo ja Samuli tekivät maalin  ja Sakke ja Riku 2 maalia mieheen.

Tyttöjen joukkueesta erityismaininnan voi antaa kuukauden päivät maalivahdin tonttia harjoitelleelle Katriinalle joka esitti muutamia huippuluokan torjuntoja ja läpi ottelun hoiti kiitettävästi vaativaa tonttiaan. Kaikki tytöt tulee kuitenkin mainita upeista kiitettävistä otteistaan. Varmasti valmentajatkin hykertelevät innoissaan tyttöjen kehityksen kaarta seuratessa jo ensimmäisen pelin myötä.

Pelissä mukana, Katriina, Nea, Pihla, Minttu, Iida, Alisa ja Pinja, sekä  pelaajavalmentaja Iiris ja valmentaja Laura